KWS89 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 MOJA BUDA O to pierwszy mod który zrobiłem w mojej obudowie... Ogułem pomalowane na niebiesko elementy plastikowe statyczne a ruszające się zostały nietknięte. Zamieniłem włącznik i reset na troszeczke bardziej "stylowe"... I narazie to All... Ale mam jeszcze tajną modyfikacje... I domyślajcie się co można zrobić zamiast okienka w blaszce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 o cholera ale lipne zdjecie dales, nie widac efektow twojej pracy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Za 10 minuta bedzie geet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Za 10 minuta bedzie geet...czekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Już zmienione:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Już zmienione:Dej nie no ono dalej jest zajebisci.e lipne, czym je robiles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ekhem... trochę mało :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Nic tam nie widac na tym zdjeciu. Gdzie ta modyfikacja niby? Ej sam panel? :D eeee Zrob wiecej fotek :D Acha ppomaluj te zaslepke 3,5" z wlacznikami "chyba" na niebiesko bo kijowo wyglada... Napedy jakbys dal obok siebie wygladalyby lepiej nawet pozostawione biale. Tak zaburzaja cala kolorystyke przedniego panelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 eh... to chyba nie koniec... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Wiesz... To dopiero początek :twisted: Potem zamiast okienka w boku bedzie witraż by my MOM :P a na górze nad zasilaczem ma być otwor wentylacyjny wykonany z siatki tuningowej... PS. Zdjęcie zostało zmienione na odrobine lepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Spidermanie ja specjelnie zostawiłem standardową zaślepke bez malowania, widzisz mam słaby gust... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Trochie lipa. Takie tam malowanko - popracuj jeszcze i wtedy się pochwal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 No obraz, sie ale wole Prestige w oryginale :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 czym ty zes to malowal ??? 8O 8O pedzlem ??? 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Stary, to jest mod ?? 8O Qwa, bez jaj. Jak zrobisz moda i bedziesz mial zdjecia to wtedy napiszi odblokuje temta, na razie to :? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...