fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Moj problem wyglada tak - nie posiadam stacji dyskietek (padla mi kiedys i z kaprysu powiedzialem ze nie kupie :) ) potrzebuje jej tylko gdy robie system (gdy mi sie sypnie) do startu systemu - i moje pytanie brzmi jak zrobic plyte startowa (aby dzialala tak jak dyskietka ktora robi sie w 98 ale musi sie botowac :))... Ma ktos jakies pomysly (na forum nie znalazlem)- jezeli ktos juz kiedys zrobil sobie cos takiego to prosilbym o obraz albo instrukcje jak to zrobic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Zeby zrobić płyte startową potrzebna jest wczesniej dyskietka startowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 a raczej pliki z tej dyskietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 no wiec wyobrazcie sobie ze je posiadam :) - kolega mi zgral wszystkie :) - tylko jak do tego boota zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Nero>CD-Rom Startowy> i tam sobie wybierasz zródło danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ale tam jest jako zrodlo tylko obraz a ja nie mam obrazu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 o ile sie nie myle to tam jest tez opcja robienia plyty startowej bezposrednio z dyskietki ale ja tego nie moge zrobic bo nie mam stacji dyskietek... czy jest ktos tak uprzejmy kto nagra cos takiego na cd-rw, zrobi mi obraz i udostepni gdzies na ftp'ie lub wysle na maila (mam nieograniczona skrzynke) ? postaram sie jakos odwdzieczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Poszło na email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 no wiec thx za pomoc - pomogl mi sgj ktory dal mi obraz - thx wszystkim - temat zemkniety ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...