Hawk Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mam taki aparacik i chciałbym się dowiedzieć jedną rzecz. Mam akumulatorki do niego 1500 i 1300, wiem że jest on strasznie prądożerny ale one wystarczają mi tylko na 40-50 zdjęć (z lampą) z wyłączonym LCD. Czy to normalne :?: Prosze o opinie urzytkowników. Tylko nie piszcie mi tekstów że to jest szajs, zabawka itd... nie o to tu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Baraniec Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mam 2 hp-ki w tym 618 i to normalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Też mam 735 i na 1300mAh przy włączonym LCD dla 70-80% zdjęć robiłem (bo obecnie mam 2100mAh) ich około 70 sztuk i jeszcze spokojnie starczało na ściągnięcie do komputera.Przy 128 Mb ramu jedna zmiana akumulatorków była na pełne zapełnienie karty przy najlepszej jakości. Trzeba tu jednak zauważyć że zdjęcia były robione w ciągu jednego dnia, bo przecież nastepuje też zjawisko samorozładowania się akumulatorów - dla NI-MH 1,5% a dla NI-CD 1% na 24 godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...