LuKaSeKbP Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 czy licznik osob online na stronach tweak.pl jest zsumowany z licznkiem online na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 No wlasnie sam nie wiem :) O ile pamiętam to tak, ale to by było nieco dziwne, bo czasem na calym serwisie jest mniej osob niz na calym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ja bym to poprawil ;] bo wczoraj na stronie bylo okolo ~60 osob a na forum ponad 100:> jak by to polaczyc albo umiescic ten z forum na stronie ladnie by wyglodalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Tylko po co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Bo skoro już coś jest, to mogłoby działać prawidłowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 lepiej niech zostanie jak jest ..... licznik strony swój licznik forum swój i cycu gitara :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Tylko po co? ;]cczytaj dokladniej 8) [...] ladnie by wyglodalo ;]:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 to ja sie zapytam, czy statystyki to suma wizyt na stronie i forum, czy tylko na stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...