Tobiasz Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jak w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Może SB 128 :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Może SB 128 :D :D :D :D :D :D w temacie bylo dobra ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 SB AWE64 na ISA jest stereo i jest niedrogi. A tak poważnie, to napisz ile masz na to pieniędzy i do czego karta ma być, bo jak narazie zakładam, że do audio bardziej, niż do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Dlaczego niepoważnie? AWE 64 Gold to IMO ostatni sensowny blaster. A co do tanich, dobrych kart stereo to IMO SQ2500 digital na V2 nie ma sobie równych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ale w ecs k7s5a nie ma ISA... chyba, ze ta karta ma byc do innego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wiesz co opisz swój topik bardziej dokładniej bo po pojęcie "dobra" może oznaczać wiele żeczy np: ładne pudełeczko czy ilość spełnianych standardów :? człowieku przecież to nie jest forum dla jasnowidzów :x opisz dokładniej swoje potrzeby :evil: :!: Napisz ile kasy możesz wydać, bo tekst "niekoniecznie droga" nie wiele mi mówi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 wiec tak: karta ma byc do sluchania muzy i czasami do gier, chodzi o to ze nie chce wydawac kasy na cos za 5000 PLN tylko cos tak do 500-600 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 do 500-600 to niedroga ..... o kurde :!: kup SB Live Digital za 150 zeta i będzie suuper :!: wyżej to jużtylko zbędne bajery creativa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 eeeeeeeeee 500-600 ?!? To już masz fullwypas, ostatnio qmpel prosił mnie o niedroą to kupiliśmy minta za 45zł bardzo przyjemne stereo :) na DOBRYCH głośnikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 w cenie 300 jest niezla karta Terratec Aureon Sky/Space jest oparta na chipie Envy i ma b.wysokiej jakosci dac'a, karta za te pieniadze wypas =] Roznica miedzy sky a space to ilosc kanalow ,pierwsza ma 5.1 druga 7.1 Aha jeszcze jedno na czym masz zamiar sluchac muzy? bo jezeli na plastikowych pierdziawkiach z kompa to roznicy miedzy ta karta a np.zintegrowanym kodekiem nie uslyszysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 tylko nigdzie nie można kupić tego terrateca aureona na envy24 ( w Poznaniu twierdzili że niedostępna w Polsce - obszedłem chyba wszystkie większe sklepy, jutro nawet w akcie desperacji zajże do mediamarkt). jakby Ktoś wiedział gdzie kupić byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tutaj : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5669 i tuaj: http://sirius.pl/product.php?action=info&id=5643&sid=1 pewnie jakby poszukac to znalazlbys jeszcze taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tutaj : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5669 i tuaj: http://sirius.pl/product.php?action=info&id=5643&sid=1 pewnie jakby poszukac to znalazlbys jeszcze taniej wszyscy mają w cennikach, ale na stanie niema nigdzie. ( np w komputroniku na tej stornie co podałeś pisze "brak", w siriusie ( dzwoniłem tam) niema wersji 7.1 jest jeszcze 5.1 - importer się wycofał) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wpłacałem nawet zaliczkę w sklepach, ale nigdzie nie było karty 7.1 . jedynie w siriusie była 5.1 sky. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Do Andrzeja: Skoro tak bardzo ci zalezy na standardzie 7.1 to może zadowoli cie Hercules Fortissimo III 7.1 karta naprawdę wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Za 500zł to zamień tego ECS`a na Abita NF-7-s albo jakąś inną płytę z SS. Niewiem jak to funkcjonuje (czy odpowiednio :)) ale mam w ustawieniach standard 7.1 więc i Andrzej byłby szczęśliwy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 dobra i niedroga - taka jaka mam w podpisie... jakosc dzwieku osiagalna dla produktow powyzej 1000zł poszukaj w necie... jak sam polutujesz to cena ponizej 200zł a sprzet iscie audiofilski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie zależy mi tak bardzo na 7.1 tylko ta karta aureon 7.1 ma światłowód, którego brak w tej 5.1 i trzeba sobie dokupić Chodziło mi o cenę, jeżeli za te same pieniądze można kupić kartę 7.1 z dodatkowym kablem optycznym czy kartę 5.1 ( obydwie na tym samym układzie i tej samej jakości) to chyba wybór jest oczywisty. Ale niestety z braku na rynku aureona 7.1 będę zmuszony kupić kartę 5.1 . hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho3 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam, ja poperam typ uzytkownika "pieklo" - Hercules Fortissimo III 7.1 -od tygodnia jestem jej szcześliwym posiadaczem, jest po prostu super.Dzwiek idealny wraz z zestawem creativa 6700 ! Wyjscie optyczne, prosta konfiguracja!BOMBA! Polecam ! I nie jest droga 232 zł, a terratec 7.1 kosztuje 345! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Za 500zł to zamień tego ECS`a na Abita NF-7-s albo jakąś inną płytę z SS. Niewiem jak to funkcjonuje (czy odpowiednio)Będzie funkcjonować całkiem dobrze, pod warunkiem że zrezygnujemy z przetworników na płycie (są beznadziejne) i podłączymy kompa ze sprzętem grającym cyfrowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...