p3p3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Od paru dni na ekranie pojawiają mi się błękitne kropeczki. Początkowo myślałem że to przez wykręcenie grafy. Ustawiłem domyślne i bez zmian. Procka też obniżyłem. a te kropki dalej są!!! Macie jakiś pomysł co to może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 metyl ;) a tak serio.. to moze sie coś jednak posypało na karcie.. i wtedy jzu oodkręcenie nie pomoże.. ale żeby aurat błękitne.. ;/ serio błękitne czy takie kolorowe jak normalne artefakty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 może metyl... ale przez chlebek przepuszczam ;-) pojawiły się już kolorowe np. niebieskie góry w morrowindzie, w biosie też festiwal kropek. Uwolnić kropki!!! Może to kara za to że nie naświetlałem kropka na TVN? ;-) ale poważnie - co mogę z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Wymien ja na gwarancji, najprawdopodobniej nic nie zrobisz ewentualnie wyjmij ja i przeczysc z kurzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Niestety pamiątki na grafie głupieją od @ , jak masz gware to reklamuj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 na szczęście jest na gwarancji, tylko mam mały ból - na kościach pamięci przykleiłem radiatorki i mogą mi jej nie uznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 na szczęście jest na gwarancji, tylko mam mały ból - na kościach pamięci przykleiłem radiatorki i mogą mi jej nie uznać Zrywaj je teraz tak żeby niebyło śladu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Usunąłem radiatorki - dalej d.upa Wyczyściłem kości - du.pa wyczyściłęm wiatraczek - wszystko ładnie działa Czyściłem spirytusem czystym - może karta poprostu chciała się napić i żeby jej wiatrak wydmuchać? ;-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ...i żeby jej wiatrak wydmuchać? ;-)kazdy musi sobie od czasu do czasu 'dmuchnac' ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mowilem zebys wyczyscil coolerek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mowilem zebys wyczyscil coolerek ;] rownie dobrze mogl zmienic tapetke na błekitną :P btw ja mialem identyczny problem tylko ze kropeczki byly czarne ale pomoglo odkurzenie pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 karta też człowiek ;) pić musi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 zartowalem ;] ale co fakt to fakt, czasem dziwne dzialania moga przyniesc pozytywny skutek bardzo czesto miewam akcje ze komp mi nie chce dzialac (wiesza sie winda), zrestartuje chlodzenie i nagle dziala (czasem pomaga restart kompa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Też odczyniałem resety i inne czary a to wiatraczek... a swoją drogą co to za gó.wniany pomysł aby na plastiku montować wiatrak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 minął miesiąc i było OK a od wczoraj ponownie cały ekran w kropki :-< najciekwsze że cały tydzień nie grałem, zaczęło się jak przeglądałem www karta jeszcze 2 tyg na gwarancji kwak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Śmigaj do sklepu i reklamuj! :wink: Może trza naświetlić kropka(i) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 o f... ! nie wziąłem rachunku z giełdy :-( mam tylko gwarancję ciekawe czy uda się załatwić naprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...