Popixs Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Za 3 godzinki wyjezdzam na wystawe psiakow do łodzi z moim potworem (siberian husky - klasa młodzieży), zapraszam wszystkich gorąco, bedzie duzo ładnych okazów. przy okazji bede mial ze soba bloczek na cpu, jesli ktoś chce go obejzec wystarczy znalezc mnie na wystawie, jak?! to proste, mam ze soba telefon :) 605 0 888 27 - Maciej :) pozdrawiam i zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 a kto bedzie na zoomarkecie jutro, a wlasciwie dzisaj :D w palacu kultury??? bo ja bede :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Kurna, ale podiara. A ja będe na koncercie Iron Maiden w Łodzi. Ktoś chce się spotkać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Za 3 godzinki wyjezdzam na wystawe psiakow do łodzi z moim potworem (siberian husky - klasa młodzieży), zapraszam wszystkich gorąco, bedzie duzo ładnych okazów. przy okazji bede mial ze soba bloczek na cpu, jesli ktoś chce go obejzec wystarczy znalezc mnie na wystawie, jak?! to proste, mam ze soba telefon :) 605 0 888 27 - Maciej :) pozdrawiam i zapraszam wystawa?? Czoraj (sobota) były zawody takich właśnie pieków w pullingu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Kurna, ale podiara. A ja będe na koncercie Iron Maiden w Łodzi. Ktoś chce się spotkać :lol: heh, ja tez bede! ja tez!;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Kurna, ale podiara. A ja będe na koncercie Iron Maiden w Łodzi. Ktoś chce się spotkać :lol: heh, ja tez bede! ja tez!;] A tak btw Kto wpada do Łodzi na koncert Iron'ów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 :arrow: koncert Maiden'ow w lodzi? czyzby cos mnie ominelo? mozecie zapodac jakims linkiem do strony z informacjami (sanktuarium jakos ostatnimi dniami nie chodzi) - bede bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 no wlasnie; powaga czy lecicie sobie w wala...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja też pierwsze słysze, ale ja ostanio poza Polską przebywałem, ale moim zdaniem chłopaki robią sobie jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 7 listopada ma być we wrocławiu ale o Łodzi tez pierwsze słysze... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...