M.a.R.e.K Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Mam kartę TV AVerMedia TV Studio 103 A2 Stereo Support. Myk w tym, że nie chodzi mi stereo, jak przełącze to mam szumy i w 1 głośniku gra. Na mono chodzi dobrze. Ale skoro mam A2 Stereo support to powinno chodzić!. Jak w TVP: 1.2.3, Polsat czy TVN widnieje podpis stereo to w takim trybie karta powinna mi chodzić. Kto mi wytłumaczy co oznacza to A2 Stereo itp. Jeszcze jeden problem. Jak otwieram aplikacje do oglądania TV od Avera to mi chodzi z 10sekund aż się przełączy na stereo i szumi, muszę ręcznie przełanczać na mono, czemu tak? Da się to gdzieś na sztywno ustawić? Bo w programie najwyraźniej nie. Dodam, ze wszelkie sterowniki i aplikacje próbowałem, obecnie jade na najnowszych, o których wstpominałem w dziale software. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A2 to stereo uzywane dawniej na zachodzie. U nas masz NICAM(inny rodzaj). Reasumujac sa rozne "standardy" stereo i u nas nic nie uslyszysz po za szumem wlasnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...