wek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 witam zainstalowalem sobie program jtv do ogladania telewizji wszystko dziala ok, poza tym, ze przy drugim uruchomieniu jtv od uruchomienia systemu komputer sie... restartuje !! moja kongfiguracja: athlon xp 1700+, nForce2, Radeon 9000Pro, tuner tv pixel view play tv pro +fm i stereo, win xp u mojej kobiety na komputerze dzieje sie to samo !! konfigurajca jej komputera to: athlon xp 1700+, via kt300, geforce4 mx 440, pixel view play tv pro, win 2k czy ktos z Was sie spotkal z tym problemem? jezeli tak, to jak sobie z tym poradzic? pozdrawiam i wielkie dzieki za wszelka pomoc ps. jaki tuner w konfiguracji jtv wybrac dla ww. kart? wiem, ze philips, ale jaki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 widze ze same problemy z nowym kompem :( 4 watki i same klopoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 spoko, troche konfiguracji, czytania, pytania... i bedzie dobrze, mam nadzieje :-) (puk puk puk w niemalowane drewno) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A ja proponuje żebyś następnym razem upoakował wszystkie swoje problemy w jeden topic nie zaśmiecając forum :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 rzeczywiscie glupio wyszlo z tyloma problemami wyniklo to z tego, ze jak juz wyslalem jeden post to przypominalo mi sie cos innego itp... nastepnym razem obiecuje sie poprawic !! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 urzyj innego programu jak nie pomorze przeinstaluj stery od karty TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Prawdobodobnie instnieje konflikt przerwań... U mnie kiedyś było podobnie... tuner, grafa, sb128, modem na jednym przerwaniu i się buraczyło... Pobaw się w przekładanie kart w pci... u mnie pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...