OCMAN Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Podczas wlaczania aquamarka 3.0 wyskakuje mi komunikat ze potrzebuje dx9.0 zeby uruchomic program (mam dx8.1) przedtem startowalo na dx8.1.Spotkal sie ktos z takim czyms? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Przeciez aquamark 3.0 wykorzystuje grafike DX9 i wymaga zainstalowanej tej wersji DX. NA dx8.1 moze i ci chodził aquamark ale w starszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A u mnie jest jeszcze ciekawiej. Mam zainstalowany DX9, a wywala mi że potrzebuje 9,co wy na to???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Cytat A u mnie jest jeszcze ciekawiej. Mam zainstalowany DX9, a wywala mi że potrzebuje 9,co wy na to???? ........... bo to zly DX9 byl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Jak to zły? Wcześniej wszystko działało ok, nie było żadnych problemów, nawet gierki czy programy które wymagały dx9. więc nie wiem co sie dzieje z aquamarkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 DX 9, 9a, 9b. Nowszy program, moze wymagać najnowszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...