Goofy Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Na nvidia.com.pl przeczytałem specyfikacje nowego chłodniejszego AthlonaXP SFF. Ma on obniżone napięcie zasilania do 1.5V, ale co dla mnie ważniejsze szyna 200MHz. W związku z tym łudzę się że będę mógł go włożyć do swojej wysłużonej płyty Lucku Star K7VAT ( na kt 133 :( ). Może ktoś się orientuje czy taka kombinacja będzie możliwa? Wiem, że Athlon nie będzie szalał na takie płytce ale zawsze........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 na bank on bedzie drozszy i mniej wydajniejszy niz ten "normalny" antus. Lepiej zmien sobie plytjke za 325zl kupisz juz bardzo fajnego Shuttla AK31.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Na nvidia.com.pl przeczytałem specyfikacje nowego chłodniejszego AthlonaXP SFF. Ma on obniżone napięcie zasilania do 1.5V, ale co dla mnie ważniejsze szyna 200MHz. W związku z tym łudzę się że będę mógł go włożyć do swojej wysłużonej płyty Lucku Star K7VAT ( na kt 133 :( ). Może ktoś się orientuje czy taka kombinacja będzie możliwa? Wiem, że Athlon nie będzie szalał na takie płytce ale zawsze........ Problemem moze byc BIOS do plyty. Po pierwsze bedzie on musial obslugiwac SSE i technologie Cool'n'Quiet. W efekcie ciezko mowic jak z tym bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...