Buzzy Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Jak zalozyc haslo na partycje ? System Xp ale partycja jest na FAT32 format nie wchodzi w gre interesuje mnie jak zalozyc haslo na FAT32 jakis program albo pod Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Na cała partycje załozyć hasła sie nie da. Albo dokonaj konwersji na ntfs(nie powoduje utraty danych) albo sciągnij sobie jakis program do szyfrowania folderów. A tak pozatym to SZUUUUUUUKKKAAAAJ !!!!!! bo było to wielokrotnie. Niech ktoś zamknie ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 PQ8 w nim program BootMagic i tam jest opcja zrobienia na partycjj z systemem na haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 PQ8 w nim program BootMagic i tam jest opcja zrobienia na partycjj z systemem na haslo.To nie jest opcja zabezpieczająca partycje tylko blokująca uruchomienie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 da sie zablokowac dostep na cala partycje dowolnym uzytkownikom pod Win XP jesli bedzie ona w NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 da sie zablokowac dostep na cala partycje dowolnym uzytkownikom pod Win XP jesli bedzie ona w NTFSA co ja wyżej napisałem ?? !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wyżej napisałes Na cała partycje załozyć hasła sie nie da. Albo dokonaj konwersji na ntfs(nie powoduje utraty danych) albo sciągnij sobie jakis program do szyfrowania folderów. A tak pozatym to SZUUUUUUUKKKAAAAJ !!!!!! bo było to wielokrotnie. Niech ktoś zamknie ten temat. ciesze sie ze moglem pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 da sie zablokowac dostep na cala partycje dowolnym uzytkownikom pod Win XP jesli bedzie ona w NTFSA co ja wyżej napisałem ?? !!!!! jak to co :?: to samo co ja, tylko ja zrobilem optymalizacje wpisu i zmiescilem sie w jednej linijce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...