miro_x Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Od dwoch dni okolo przychodza mi maile niby ze z microsoftu o roznego rodzaju aktualizacjach. To nie bylby problem gdyby nie to ze do tych maili dolaczane sa zalaczniki kotre wszystkie co do jednego sa wykrywane jako wirusy przez nortona antywirusa i usuwane. juz mnie to denerwuje bo przychodzi tego syfu z 10 ponad dziennie. mial tak ktos ? i jak to wywalic zeby nie przychodzilo. adresu mail nie da sie zablokowac bo przychodza z najrozniejeszych. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Miał... najlepiej zrobić filtra na podstawie nagłówka wirusa na serwerze pocztowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a to ciekawe skad microshit ma twojego maila ;) mnie tez to jakis czas wqrzalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 to nie microsoft tylko jakis robaczek sie bawi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 maile od bin ladena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=540799#540799 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A temat maila rzekomo z micro$oftu już było dawno temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 jak wyzej micro$zoft nie wysyla aktualizacji mailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...