kobus Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ? pytanko jak w tmacie I pytanko drugie zamierzam zmienic mobo i ramki no i moze cpu :P ale bede mial jakies 900zl na to :/ myslalem nad epox 8rda 256ddr noname 1700xp+ bo za te kwote chyba nic wiecej nie wskuram : :roll: co o tym sadzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ja bym kupił to co mam poniżej ;-) czyli płtke GB GA-7VA - jest tania i bezawaryjna - dobrze sie kręci 1700+ reszte DDR512 266 (magistrala i tak nie pójdzie na 166x2 przy AMD1,7);-) i jakiś dobry tani cooler (mam ArcticColling SuperSilent Cooper Ball TC na miedzi w proline.com.pl 69zł - dobra inwestycja! :]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 aha co do pytanka jak w temacie to polecam Logitech i tylko Logitech!!! ;-) mysz może być tania przewodowa Ltch ale optyka koniecznie. W klawiatyrkę lepiej zainwestować - myszki się częscie zmienia ;-)) a tak poza tym to te 300zł bym dorzucił do sprzętu lepiej - sprzedaj GF4mx + te 300zł i kup Radka 9500 i moduj albo GF4Ti i kręć - nie polecam FX-ów ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 sąsiad ma A4Techa zestaw bezkabelków i nie narzeka ;] a co do GA 7VA(X/XP) to jakoś nie polecam. moja pada, wszystkie PCI nie działają, jak mam jeden zajęty. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...