bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 pamiatki to u mnie na ponad 133 chodza :) tylko na proca nie kce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 PS. dzieki wielkie wszystkim za takie zainteresowanie tematem :lol: :lol: :lol: np :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 bruce - masz chyba taka grafe jak ja :D standard masz 175/166 ??? czym ja chlodzisz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 wszystko wlasnej konstrookcji :) radiator qpilem za 2 zeta (5x5x2,5 , lub 3 :P ) a na pamiatkach radia o wymiarze kosci i wys. 8 mm, ale w podpisie sie pomylilem, mam je pooszczone na 190, ale jestem zbyt leniwy, aby podpis zmieniac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 aaaaa, taktowania standard, takie jak napisales, a na tym radiu, to jeszcze wentyl od coolera titan majesty twins :) , nieslyszalny, 3000, lub 3500 rpm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 no to widze ze popracuje nad moja grafa :D smiga spokojnie na takich ustawieniach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...