marc16 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mam pytanie czy mógłbym zakładajac neostradze podzielić ja z a pomooca 2 radowych kart sieciowych kumpel mieszka 300 m odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mam pytanie: czy ktoś by się pogniewał jeśli dam tobie bana za nieprzeczytanie regulaminu? Jakbyś nie zauważył podobny topic wisi przyklejony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Ja bym się nie pogniewał ;) Ale tylko jakiegoś czasowego żeby się nauczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ja tez bym sie nie obrazil ;) a tak w ogole to proponuje zrobic stronke gdzie bedzie LOGIN i POWOD zbanowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...