Skocz do zawartości
borsuq

Radek 9000 GB MAYA-> paski/przebicie na ekranie - shit!!!

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem co z tym radkiem sie dzieje - mam komp w pracy i chodiz bez zarzutu jedynie to pojawiające sie średno raz na 30sek poprzeczne paski - coś jak przebicie ze VHS na TV - pojawiaja sie stopnieowo ,przechodza od dołu do góry i znikają - nie jest ot bardzo widoczne ale na niebieskim tle to są jak fale morskie :evil: . krta to GB Maya 9000 64 choć stery rozpoznają go jako wersję pro :?: reszta to 1700+ 256ddr266 GA-7VA - nic nie kręcone to komp do WORDA i Accesa ;-) - wymieniony w servisie został zasilcz i pamieci na nówki funkiej - dysk Hdd i napędy też wyeliminowałem (choć przy szybszym czytaniu CDRW paski się wzmacniają - jednak CDRW i ch nie powoduje!!!) w grę wchodzipłyta proc lub grafika - w czym może tkwić źródło owego przebicia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KAMEBALL - SAME PROBLEM!!! nie mam żadnych kabelków podłączonych do SB live! poza tym już wszystko odłączałem i sprawdzałem ! jw. wina : preoc (?) płyta (?!?) lub grafa - chyba jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy ten radek!!! po prostu odpad!! dziwne ze GB cośtakiego odpierdala - szlak mnie trafi -ma ktoś może porządnego GF4MX lub coś innego bez tych w<span style="color:red;">[ciach!]</span>*ających pasków???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...