borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 nie wiem co z tym radkiem sie dzieje - mam komp w pracy i chodiz bez zarzutu jedynie to pojawiające sie średno raz na 30sek poprzeczne paski - coś jak przebicie ze VHS na TV - pojawiaja sie stopnieowo ,przechodza od dołu do góry i znikają - nie jest ot bardzo widoczne ale na niebieskim tle to są jak fale morskie :evil: . krta to GB Maya 9000 64 choć stery rozpoznają go jako wersję pro :?: reszta to 1700+ 256ddr266 GA-7VA - nic nie kręcone to komp do WORDA i Accesa ;-) - wymieniony w servisie został zasilcz i pamieci na nówki funkiej - dysk Hdd i napędy też wyeliminowałem (choć przy szybszym czytaniu CDRW paski się wzmacniają - jednak CDRW i ch nie powoduje!!!) w grę wchodzipłyta proc lub grafika - w czym może tkwić źródło owego przebicia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A masz podłączony kabelek audio od CDRW do dzwiękówki ?? To odłącz i sprawdź... Aha i czy ta karta ma wyjście na monitor podłączone do tasiemką czy zintegrowane z płytką ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 miałem taką i chodziła nieżle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameball Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Chyba masz ten sam problem co ja. Przeczytaj sobie mojego posta http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44695 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 KAMEBALL - SAME PROBLEM!!! nie mam żadnych kabelków podłączonych do SB live! poza tym już wszystko odłączałem i sprawdzałem ! jw. wina : preoc (?) płyta (?!?) lub grafa - chyba jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy ten radek!!! po prostu odpad!! dziwne ze GB cośtakiego odpierdala - szlak mnie trafi -ma ktoś może porządnego GF4MX lub coś innego bez tych w<span style="color:red;">[ciach!]</span>*ających pasków??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 aha wyjście na monit jest zintegrowane - to w końcu radek gb a nie jakiś noname! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...