Wnuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mam karte graficzna MSI GF4Ti 4200 64MB 8x. Na plycie wlaczylem AGP 8x ale pod XP pokazuje 4x oraz ze AGP jest wylaczone. Ponadto sprawdzilem to w Sisoft Sandrze jak i w Aida i pokazuje mi to samo. Znacie moze jakis programik, w ktorym mozna byloby wlaczyc AGP oraz AGP 8x. Jesli da sie zrobic to jakos w ustawieniach to prosze napisac jak. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Sciągnij sobie ten program. Tam W konfiguracji sprzętu jest pare opcji dla kart nvidii. Jedna z nich dodaje do detonatorów zakładke ustawień AGP. tylko ostrzegam ze ten program nie był dobrze przetestowany i mogłem sie gdzies pomylić jak go pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Hmm...zakladka sie dodala, tylko nie idzie tam przesunac tego suwaka...w sumie to nic nie mozna tam zmienic. No i oczywiscie pisze AGP Disabled. Masz moze jakis pomysl co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A co sie dzieje jeśli ustawisz w biosie AGP 4x, czy wtedy wszystko pokazyje prawidłowo? Bo na niektórych kartach AGP8x i płytach głównych występują problemy z praca w trybie AGP8x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 zeby byla zakladka o AGP w sterach Nvidi. Notatnik: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak] "NvCplEnableAGPSettingsPage"=dword:00000001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 OK. Dzieki za pomoc. Juz sobie poradzilem. Wystarczylo zainstalowac stery do plyty i juz jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...