Tr@volt Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Witam :!: Mam problem z mp3...już pisze jaki: Gdy włączam jakieś średniej mocy programy, internet i inne aplikacje i w tym samym czasie słucham mp3 (na Winampie 2.92) piosenki przycinają się (coś w rodzaju mixera... :? ) Mój sprzęt ma miesiąc - jest to: AMD 2000+ jeszcze nie overclockowany, EpoX KT400, 256DDR 333, karta dźwiękowa Creative 128, dysk WDC 80GB (JB - 8mb cache)podzielony na 3 partycje.... Może powinienem go zdefragmentować ? Siedze na Windzie 98SE, a mój pulpit nie jest obciążony ikonami i dokumentami - TYM WIĘKSZE MOJE ZDZIWIENIE :!: :!: :!: Może jest jakiś sposób na rozwiązanie tego głupiego problemu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Zainstaluj XP, lub 2000. Do takiego kompa 98 ? To problem software'u ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Sprawdź, czy masz DMA włączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 dokladnie... sprawdz czy jest dma i czy masz wszystkie sterowniki do mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 hmmm mialem podobny problem z tym winampem tylko ze jak pisalem to mi sie przycinal :/ a problem rozwiazalem instalujac winampa 5 :/ (wiem ze niejest to rozwiazanie problemu :P ale niemoglem nic wykombinowac :/ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 DMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Windows Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...