Grinch Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 WItam. Dzis chcialem sobie podlaczyc mojego kompa do tv. No wiec zrobilem to odpalam koma i co widze obraz jest zjeb*** JUz w biose kolory migaja, zielony czarny, niebieski... trudno to opisac... Probowalem zmienic bios ale co sie okazalo mam najnowszy :lol: 8) Ktos ma moze jakas rade :/ bo ja nieiwem chyba trzeba bedzie oddac graficzke na gwarancje :| :roll: PS. Podlaczalem juz przez s-video i composit caly czas ta sama kupa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mam nadzieje że nie dotyczy to dużej liczby kart, własnie zamówiłem z siriusie i nie chę mieć z nią problemów. Gdzi i kiedy kupiłeś karte Grinch :?: Czy był to BOX :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Kupile ja w www.esc.pl Gdansk w kwietniu :D BOX oczywiscie.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mam nadzieje że mój z siriusa nie będzie miał takich problemów Grinch kiedy podłanczasz TV, odrazu przy starcie kompa czy dopiero po uruchomieniu windowsa :?: Jak by co spróbuj po uruchomieniu windowsa i pobaw się ustawieniami. Ja musiałem się sporo namęczyć aby dobrze skonfigurować wyjście s-video na WinFast Gf2 PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Podlaczam pierw wszystko dopiero potem uruchamiam sprzet. Ten syf juz sie robi po starcie kompa w poscie biosie, wszedzie czyli wykluczam sterowniki. WIec albo kabel albo sama grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dla mnie wogóle dziwna rzecz - jak miałem identycznego Winfasta Ti4200 to obraz pojawiał się dopiero w windowsie (dopiero na Radku mam obraz z dosa). By uspokoić Ragnora - u nie TV-OUT chodził rewelacyjnie, więc nie jest to typowe dla tych kart. Grinch ---> jeśli nie sprawdzałeś kabla, to najpierw radzę to, a potem gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 znajdz sobie programik "tv switch", jezeli dalej bedzie to samo to zapewne serwis (jak by co to daj maila na priv to ci go podesle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dla mnie wogóle dziwna rzecz - jak miałem identycznego Winfasta Ti4200 to obraz pojawiał się dopiero w windowsie (dopiero na Radku mam obraz z dosa). By uspokoić Ragnora - u nie TV-OUT chodził rewelacyjnie, więc nie jest to typowe dla tych kart. Grinch ---> jeśli nie sprawdzałeś kabla, to najpierw radzę to, a potem gwarancja. Dzięki trochę mnie uspokoiłeś, kart już przyszła tylko nie mam na razie do czego ją wpiąć i sprawdzić :( Grinch, Major Zadek ---> Na ile kręcicie zegary swoich GF :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja krece: 250/513@320/621 to pewnei nei max ale wszystko chodzi na standdardowym chlodzeniu. Pamieci 4ns Hynixy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Całkiem ładnie, mam nadzieję że mi też chciaż tyle pójdzie :D. A jakie temperatury core i pamieci w stresie i idle :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mój GF miał jakiś feler z taktowaniem rdzenia - maxymalnie poszedł na 310, Za to pamięci chodziły na 640 bez najmniejszych artefaktów. Temperatur nie mierzyłem - karta takowej opcji nie posiadała, a termometrów nie chciało mi się mocować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...