Skocz do zawartości
Grinch

GF4 4200 64MB Leadtek & TV-OUT :(

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

Dzis chcialem sobie podlaczyc mojego kompa do tv. No wiec zrobilem to odpalam koma i co widze obraz jest zjeb*** JUz w biose kolory migaja, zielony czarny, niebieski... trudno to opisac...

Probowalem zmienic bios ale co sie okazalo mam najnowszy :lol: 8)

Ktos ma moze jakas rade :/ bo ja nieiwem chyba trzeba bedzie oddac graficzke na gwarancje :|

:roll:

PS. Podlaczalem juz przez s-video i composit caly czas ta sama kupa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje że mój z siriusa nie będzie miał takich problemów

Grinch kiedy podłanczasz TV, odrazu przy starcie kompa czy dopiero po uruchomieniu windowsa :?: Jak by co spróbuj po uruchomieniu windowsa i pobaw się ustawieniami.

Ja musiałem się sporo namęczyć aby dobrze skonfigurować wyjście s-video na WinFast Gf2 PRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wogóle dziwna rzecz - jak miałem identycznego Winfasta Ti4200 to obraz pojawiał się dopiero w windowsie (dopiero na Radku mam obraz z dosa).

By uspokoić Ragnora - u nie TV-OUT chodził rewelacyjnie, więc nie jest to typowe dla tych kart.

Grinch ---> jeśli nie sprawdzałeś kabla, to najpierw radzę to, a potem gwarancja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wogóle dziwna rzecz - jak miałem identycznego Winfasta Ti4200 to obraz pojawiał się dopiero w windowsie (dopiero na Radku mam obraz z dosa).

By uspokoić Ragnora - u nie TV-OUT chodził rewelacyjnie, więc nie jest to typowe dla tych kart.

Grinch ---> jeśli nie sprawdzałeś kabla, to najpierw radzę to, a potem gwarancja.

Dzięki trochę mnie uspokoiłeś, kart już przyszła tylko nie mam na razie do czego ją wpiąć i sprawdzić :(

Grinch, Major Zadek ---> Na ile kręcicie zegary swoich GF :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...