MARIOSKARPA Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mianowicie chodzi mi oto czy wpięcie karty muzycznej bezpośrednio pod grafą nie spowoduje osłabienia chłodzenia grafy!Odstępy na moim abitku nie są takie wielkie jak się powpina karty jedna pod drugą!Wiec powietrze może miec słabszy dostęp! :cry: !hmmm :?: :?: :?: ! Pytam się bo mam zamiar wiatrak założyć na śledziach będę musiał karty powpinać u góry tuż pod grafą! I niewiem czy to nie bedzie miało ubocznych skutków???? ..pozdrawiam..... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Odstęp wskazany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ..i mile widziany prze grafe.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 w sumie to sam sobie odpowiedziales ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 lepiej olej wiatrak na slotach bo wtedy zrobisz przedmuch ale tylko pod najniższą kartą i grafa się zagotuje. jużlepiej daj wiatrak z przodu i pod grafą zrób większy odstęp i nie zatykaj miejsć po blaszkach. a najlepiej kup taką turbinkę do wyciągania powietrza spod grafy to będziesz miał przedmuch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Niop! Widze że zdanie na ten temat jest jednoznaczne! :D Sam wiedzialem że takie rozwiązanie raczej nie jest wskazane, ale byłem ciekaw czy ludziska zakładają karty tuż pod grafą i czy niezakłuca to w jakim stopniu pracy wihajstra na grafce!! ..pozdrawiam.. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 U mnie w pierwszym PCI żadna karta by się nie zmieściła :) z powodu wieeeeeeelkich radiatorów na pamiątkach grafy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 U mnie w pierwszym PCI żadna karta by się nie zmieściła :) z powodu wieeeeeeelkich radiatorów na pamiątkach grafy :D Niop tak czasami bywa :lol: ! Widziałem nawet karty graficznez takimi wiatrakami, że nawet drugie gniazdo odpadało!!! :P ...pozdrawiam... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 U mnie w pierwszym PCI żadna karta by się nie zmieściła :) z powodu wieeeeeeelkich radiatorów na pamiątkach grafy :D mam tak samo ale kolejne już da się obsadzić ale nie chcę bo zawsze to większa przestrzeń a mam jeszcze jedno wolne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ja jednka jestem zmuszony obsadzić drugie PCI, a to wszystko z powodu małej liczby przerwań dzielonych przez gniazda. Dla moich dwóch kart PCI optymalnym ustawieniem jest PCI 2 i PCI 4, no i tak mam, problem się zacznie gdy będę chciał podpiąć sieciówke :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...