Spentany Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mam taki problem z ktorym sie wczesniej nie mialem okazji zetknac.. na swierzo postawionym win98 (nie ja odwalałem brudna robote :P ) było mi dane skonfigurowanie sieci itp. ale przy probie instalacji karty sieciowej, a dokladnie w momencie kiedy win poprosil o swoją płytke pojawil sie taki mały zonk - sys zamaist kopiowac pliki "sieciowe" (roozne biblioteki) uparł sie aby pliki czytac z jednego podfolderu windows.. qrde dziwna sprawa.. zawsze po włozeniu płytki win98 łapał odrazu i nie robił problemow a teraz.. czy wiecie w czym moze tkwic problem?? .. chyba bede musial zainstalowac winde osobiscie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Normalka, on twierdzi ze skopiowal sobie na hdd pliki(w rzeczywistosci instalator skoiował tylko częsc plików) i teraz próbuje z nich instalować. Nie jest to problem bo w momencie pierwszego nie znalezionego pliku mozna mu wskazać ręcznie skąd ma brać pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Chyba ze ktos instalowal z HDD i wowczas w rejestrach jest zapisana sciezka do instalatora (sam tak robie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 win ów był na bank instalowany z cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...