AcidBurnt Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 witam jaka płyte główna zakupiuc poda AMD althon 2500 + Barton? moge wydac około 400 zł na sama płytke nie chciał bym tez inwestowac w jakies markowe pamieci wiecn raczej epox 8rd... odpada komp nie bedzie nigdy podkrecany ma słuzyc do normlanie pracy word,gg, internet czasmi jakas gierka ma po porstu chuac bezawaryjnie.. mozecie cos polecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 forum.purepc.pl/SZUKAĆ_SZUKAĆ_SZUKAĆ.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Soltek SL-75FRN2-L Jak dla mnie świetna płyta za małe pieniądze. Oburzą się pewnie posiadacze Epoxa 8RDA+, ale według mnie ta płytka nie ustępuje jej na prawie żadnej płaszczyźnie. Sirius.pl - 399zł - http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6355&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a ja polece taka jak mam w podpisie :D:D 370zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Slotek SL-75NF2-L :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Soltek SL-75FRN2-L Jak dla mnie świetna płyta za małe pieniądze. Oburzą się pewnie posiadacze Epoxa 8RDA+, ale według mnie ta płytka nie ustępuje jej na prawie żadnej płaszczyźnie. Sirius.pl - 399zł - http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6355&sid=1 no i miales racje "Slot AGP 4x/8x (tylko 1.5V)" no ale jest stosunkowo tania wiec mozna wybaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Soltek SL-75FRN2-L Jak dla mnie świetna płyta za małe pieniądze. Oburzą się pewnie posiadacze Epoxa 8RDA+, ale według mnie ta płytka nie ustępuje jej na prawie żadnej płaszczyźnie. Sirius.pl - 399zł - http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6355&sid=1 no i miales racje "Slot AGP 4x/8x (tylko 1.5V)" no ale jest stosunkowo tania wiec mozna wybaczyc Ke ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Soltek SL-75FRN2-L Jak dla mnie świetna płyta za małe pieniądze. Oburzą się pewnie posiadacze Epoxa 8RDA+, ale według mnie ta płytka nie ustępuje jej na prawie żadnej płaszczyźnie. Sirius.pl - 399zł - http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6355&sid=1 no i miales racje "Slot AGP 4x/8x (tylko 1.5V)" no ale jest stosunkowo tania wiec mozna wybaczyc Ke ?? :? ?????????????( masz epoxa wiec mozesz regulowac wartosc napiecia na agp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a moze jakiegos Gigabyte Ga7N400-L(370zł) ale ten Soltek to tez dobry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Tu chodzi o to by karta graf. pracowala na 1.5V (brak oblsugi agp 2x) a nie o mozliwosci regulacji napiecia dla agp (mam tego epoxa juz ladny kawalek czasu i zapewniam cie- jego bios to ja na pamiec znam ;) ). Jesli chodzi o regulacje napiec z poziomu biosu to soltek jest o krok do przodu. Mozna regulowac nawet napiecie chipsetu, czego na rda/+ nie uswiadczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Tu chodzi o to by karta graf. pracowala na 1.5V (brak oblsugi agp 2x) a nie o mozliwosci regulacji napiecia dla agp (mam tego epoxa juz ladny kawalek czasu i zapewniam cie- jego bios to ja na pamiec znam ;) ). Jesli chodzi o regulacje napiec z poziomu biosu to soltek jest o krok do przodu. Mozna regulowac nawet napiecie chipsetu, czego na rda/+ nie uswiadczysz. no wpada, przepraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Abit NF7 (s) Epox 8rda3 (+) Soltek SL-75NF2-L FIC AU13 ASUS A7V600 SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...