SuChyY Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty...ets/Polish1.wmv Spadlem z krzesla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 no niezly klimat a'la matrix & quake :) czekamy zatem na nowe procki do 23 wrzesnia. Choc w Japonii juz sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 dopiero znalazles ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Ja przedtem nie widziałem, świetny filmik :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 to wy lookajcie czasem na stronke amd.pl czasem ciekawe zeczy sa np transmisja z premiery ma byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 u mnie ta reklame pokazuja czesto w tv :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a gdze mieszkasz bo z tego polozenia wynika ze mieszkaszgdzies na oceanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a gdze mieszkasz bo z tego polozenia wynika ze mieszkaszgdzies na oceanie :)dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Z tego połżenia to on chyba na florydzie mieszka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 na dzień przed premierą: http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&ie...w.php%3Fid%3D91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Czy możecie powiedzieć o czym jest ten filmik? Mam modem a to waży ponad 4MB a chce wiedziec co jest na tym filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 40*N to w Filadelfi jest floryda to od 30-23 (zwrotnik raka) to co on ma wpisane to jakies 1200 km od nowego jorku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 yyy sorry moj blad on w nowym jorku mieszka kierunki mi sie pomylily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 -_-" http://www.mapquest.com/maps/map.adp?latlo...ongitude=-73.64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 kurcze a moglby mi ktos powiedziec jaki to kodekirm otworzyc bo al player pisze ze nie zidentyfikowal kodeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 mI WIN MEDIA PLATER sam sciagnal kodeki. W sumie nic ciekawego. Wyglada jak zapowiedz filmu w kinach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 mi otwiera w wma sam dzwiek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...