crashtest Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Mam Ge Forca 2MX 400 64mb+SoltekDRV4+ddr256+athlon 1,43 włączam jaką kolwiek gre gram chwile i gra mi się wyłącza lub nie moge włączyć gry Wykazuje she potrzebuje Directx8 mimo she jest jush zainstalowany Pliss help me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Pewnie masz zwalonego directx'a. Wykombinuj program do odinstalowania go (np. directx buster) i zainstaluj ponownie. Powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A jak to nie pomoże to walisz formata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 no, format rulezz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Może masz directx 8 eng. a win pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Możliwe jest też, że Ci karta się rozpier... Koledze Prolink Riva TNT2 nie wytrzymała O/C i żadna aplikacja D3D nie działała. 3DMark stwierdzał, że qmpel nie ma akceleratora :( Format rzecz jasna nic nie zmianiał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 jak nie zadziala reinstal systemu (sporobuj WinXP on instaluje standartowo!) najpierw sprobuj na tych sterach od XP jak pojdzie to instalnij nowe bo te XP to shit. Jak nie ruszy to moze byc tak jak powiedział Gruby Rafał z Mazur :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak nie ruszy to moze byc tak jak powiedział Gruby Rafał z Mazur :) Gruby może jestem, ale nie z Mazur tylko z Mazowsza (w-wa nie?) :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zalezy jakie ten GF ma chlodzenie...moze sie poprostu przegrzewa w te upaly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashtest Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dzieki chopaki mój GeForce ma 3 dni instalowałem sterowniki od niego te co z nim dostałem a directa zainstalowałem chyba z jakiegoś CD Action ver 8.1pol? Narazie ściągam najnowsze detonatory zobacze jak będzie na niich działał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A z tym dxuninstalerem to lepiej uważaj, bo nie można odinstalowac z wingrozy milenijnej :), kumpel odinstalował, a dopiero potem jak się wqrwiał zobaczył do readme gdzie było napisane że po win me nie działa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A z tym dxuninstalerem to lepiej uważaj, bo nie można odinstalowac z wingrozy milenijnej :), kumpel odinstalował, a dopiero potem jak się wqrwiał zobaczył do readme gdzie było napisane że po win me nie działa :P Sa tez inne programy ktore dzialaja pod WinME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashtest Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Używałem jush Directx buster i by ło ok , a nie używam Windows Me bo to totalna kupa, wole 98 SE lub XP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...