kungfiarz Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Czesc Myslicie ze warto to kupic? Ponoc problemy ze sterownikami... da sie cos krecic ta karte - moze ma ktos do sprzedania ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 jeden z uzytkownikow kupil kopnieta - so beware Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ja mialem ta karte ale sprzedalem. Poszukaj w archiwum bo podawalem osiagi tej karty i wyniki o/c. Wady sa conajmniej dwie - brak DVI oraz beznadziejnie slaba jakosc na tv-out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Przecież o tej karcie chyba już wszystko zostało powiedziane na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuq Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 poleca . kupiłem idziałą jak 9500pro - prawoie brak różnic i kręci się przyzoicie ale od razu trza kupić radiatorki na pamieci i lepszy cooler - to co jest w MEdionie to shit! wyjście TV faktycznie jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe - ale kto z tego korzysta ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 ...wyjście TV faktycznie jest *** - ale kto z tego korzysta ;-)Ja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 było milion razy na temat tej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...