Fac30FF Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Czytalem sobie ten artykol i naszla mnie ochota na taka modyfikacje. Troche sie tylko zdenerwowalem, ze link do biosu od 9800pro NIE DZIALA!! Wiecie moze skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ten bios? Maze ktos z was ma radka 9800pro (ekhm...) od saphire`a i bylby w stanie zgrac i udostepnic w jakis sposob. A moze poprostu jakies zrodlo. Mi sie niestety nie udalo nic znalezc. Z gory dzieki za kazda pomoc. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Sapphire uzywa BIOSow referencyjnych. Znajdziesz je tu : http://www.3dchipset.com/files/bios/ati/bios19.zip sciagaj jednak przy pomocy defaultowego windosowego ssaka, bo ja np jak sciagne FlashGetem to dostaje plik .htp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dzieki Lancer. Jusz sprawdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...