kisiel02 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 kupiłem ostatnio nagrywarke dvd TEAC DV-W50D i mam pytanie jakim programem nagrywac płyty dvd i w jaki sposób film divx przerobic na dvd. Z góry bardzo dziekuje za wszelką pomoc i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undertaker Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jest naprawde sporo programów do wypalania DVD. Najpopularniejszy to z pewnością NERO. Zajrzyj na stronke : www.cdrinfo.pl , tam dowiesz sie najwiecej Zdravim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 O co ci biegało z tym przerabianiem divixów na DVD :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Przykładowo: 1. TMPGEnc Pro 2.5 - kompresja AVI->MPEG2 2. TMPGEnc DVD Author - authoring płyty (tworzenie menusów) 3. Nero Burning ROM - wypalenie materiału na DVD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jest w cholere programów do konwersji "obustronnej" tylko po cholere przerabiac divxa z powrotem co voba??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 chce przerobic divxa na voba bo mam kupe znajomych co maja tylko w domu kina domowe a nie maja kompa a jak wiadomo nowe filmy mamy najpierw na divx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 to lepiej niech sobie sprawią dvd stacjonarne odtwarzajace divx( maja pojawic sie niebawem w sprzedazy) bo "odkomresacja" z avi. do vob nie da ci straconej jakosci-innymi słowy film zamiast 700mb bedzie miał 4.2gb-ale jakosci bedzie dokładnie tej samej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 wiem ze bedzie taka jakosc ale skoro chcą płacą to im moge nagrywac, napisz mi jaki program przerabia na voby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 po co marnować nośniki i czas lepiej z divixa zród vcd lub svcd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...