effendi Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Witam... Czy ktoś spotkał się z takim wyświetlaczem??? Wymontowałem go ze starego laptopa DELL 320N i pomyślłem że by świetnie pasował do zamontowania wew kompa... i tu nasówa się pytanie.... JAK TO PODŁĄCZYĆ :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie... To tak jakbys chcial wcisnac zwykly monitor LCD do srodka kompa: one maja skomplikowane sterowniki i w zaden sposob nie obsluzysz ich przez port od drukarki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effendi Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Dlatego myślę o podpięciu przez VGA - podobno jest to możliwe za pomocą przejściówki... tylko nie mam schematu. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...