wrobsipl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Pomóżcie mi bo szukałem i nie moge sobie poradzić mam fic 9500 pro miał się łątwo podkręcać sciagałem omegi z omegacorner.com i nic podkręca mi się i odkręca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Poszukaj było tyle razy że aż czacha dymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 szukałem !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Cuś słabo to robiłeś. Polecam też www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 widocznie zle!! :) a ustawiles w polu Boot 'Use Current'? jak tego nie zrobisz to po kazdym resecie masz domyslne ustawienia... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 że co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 mam ci przeliterowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 o jakim programie mówisz z tym botem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jak zainstalowales hacked drivers z omegi to masz w opcjach ekranu zakladke 'clock rate' i to wszystko o czym mowie jest tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...