k@rol Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artyk...sp?Artykul=7742 Producenci nagrań pozwali 261 miłośników muzyki, którzy ściągali pliki z sieci. Czy ten radykalny krok branży muzycznej coś da? I czy jest uczciwy? Czy coś podobnego może się zdarzyć w Polsce? Jak jest z Kazaa i Edonkey2000?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ta stronka mi nie wchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ta stronka mi nie wchodzi a mi działa :) czy ktos w PL płacił już za mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A świstak siedzi... ;) Jakaś ściema była, że w Toruniu... Ale by było o tym mocno słychać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artyk...sp?Artykul=7742 Producenci nagrań pozwali 261 miłośników muzyki, którzy ściągali pliki z sieci. Czy ten radykalny krok branży muzycznej coś da? I czy jest uczciwy? Czy coś podobnego może się zdarzyć w Polsce? Jak jest z Kazaa i Edonkey2000?? :lol: :lol: :lol: 261 osob to chyba promil na granicy bledu statystycznego wszystkich userow P2P w U$A :lol: :lol: :lol: w polsce takie cos nieprzejdzie bo: - nie mamy tak popieprzonego prawa jak U$$$A - nikomu niechce sie scigac piratow z gield a co tu o tych w domach mowic :lol: - p2p uzywa u nas zdecydowana wiekszosc niemodemowcow (czyli DUZO osob) :lol: - mozna prosciej zniechecic ludzi do kupowania oryginalnych plyt (chocby przez zabezpieczenia ktore niedopuszczaja do puszczania legalnych krazkow w odtwarzaczach samochodowych) :lol: - ciagle podnoszenie cen legalnych plyt audio tez potrafi zniechecic :? niech sie lepiej ciesza ze ludzie cokolwiek kupuja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tia, jasne. A mnie wczoraj pozwal blizzard ze klalem na ich gre i tworcow ;>]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 W sobote dowiedzialem sie o niezwylkym przypadku w naszej sieci. :o Otoz, do wlasciciela firmy udostepniajacej nam net, przyszedl mail z jakiejs amerykanskiej firmy scigajacej "przestepcow" internetowych, reprezentującej New Line Cinema Corporation, ze na jednym z komputerow udostepniane byly/sa filmy, do ktorych prawami autorskimi dysponuje ww. wytwórnia, i prosza o podanie personaliow wlasciciela wskazanego ip ( w tym miejscu wypisana dokladna godzina i nazwa udostepnianych plikow/filmow ). Prosza takze o odciecie mu dostepu do netu, oraz groza postepowaniem sadowym. Provider stara sie wszystko zalagodzic, oplacony przez sprawce calego zamieszania tlumacz, ma sporzadzic pismo w ktorym wszystko ma zostac wyjasnione: tzn, ze do kompa mial dostep nieodpowiedzialny 10 latek, a ojciec, z ktorym zostala podpisana umowa o niczym nie wiedzial. Kiepskie argumenty, ale zobaczymy co z tego wyniknie. :? :o Az nie chce sie wierzyc :| . Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Hmm... a jeśli powie, że u siebie miał proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Hmm... a jeśli powie, że u siebie miał proxy? Klient? A co by to zmienilo? :roll: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 p2p <- proxy <- klient. Klient stwierdza, że u niego stoi proxy i kto inny ściągał /choć ciekawe jak to isp odnotowuje/ a on jest tylko pośrednikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 czy ktos w PL płacił już za mp3 zobacz na www.iplay.pl juz za 3 zł można słuchać ileś tam piosenek, ale chyba ściagac nie da się :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ta stronka mi nie wchodzi a mi działa :) czy ktos w PL płacił już za mp3 Byl ostatnio art na tpc o ty ze jakas babka palcic miala 2k dolcow czy ajoks tak za mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A ja ci chyba zapłacę banem za piractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A ja ci chyba zapłacę banem za piractwo.Nie rob tego , bedzie mi smutno wtedy to jzu wogole mnei odteniesz od swiata :( Forum to moja jedyna forma pogadania z kims o pc na gg to zbytnio nie to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Więc trochę opanowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...