Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 witam dostalem dzis celerona1000 tualatin od kumpla mam fotke tego proca moge wysłać na mejla, ponoć sie nieuruchamia ma minimalnie ukruszony rdzen dosłownie mała ryska, jaki to moze mieć wpływ na dzialanie tego proca? oprocz tego dokoła rdzenia jest taki pod laminatem jak by intensywniejszy kolor dokładnie nie wymiarow rdzenia +5mm[niemuwie tutaj o tym kleju fabrycznym] ale w moim athlonie tez to jest, w kazdym razie jak to sprawdzic. Doklądne foty wysle prosze pomocy....... zero sladów spalenia czy cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 przeciez na tualatinie z wierzchu jest blacha, to jak ja mozna ukruszyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 yyyyy blacha? :| wyglada jak amd z tym ze niema tych czeterech łapek 1000mhz 128 napiecie 1,75 to takie model nieznam sie kompletnie na intelu miałem tylko p133 ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Celek na tutulinie wygląda tak Jadro jest osłonięte blaszką. Mam nadzieje że tak ten twój procek wygląda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 i taki malutki rdzen? to coppermine... i one sie dobrze krusza... :) UPDATE zreszta 1000/128/1.75 - coppermine, tualatiny mialy 256 kb cachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 [/img]http://www.members.lycos.co.uk/giereqpc/celek.jpg to jest to to :D czy warto go wogule sprawdzać...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 sprawdzic mozesz, najwyzej ci nie ruszy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 to to sie wugule podkreca? sa jakies dobre moba na wypadek jak by to działało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 szukaj pan! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 to ukruszenie jakos moze zakleić czy coś? hehe bo coperszitów to raczej niema do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a właśnie że są, było o tym na temacie "czy warto kupować copper shim ?". mało tego było ale było :) . podkręcanie raczej nienajlepsze bo to już jeden z wyższych modeli, kumpel ma taki 533A i kręci na 800 a myśli o 1066 MHz :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 AMD Rulezz: kumplowi 900 chodzila na 1200 i byla nawet zimna, wiec nie wiem w czym problem? ludzie na forum maja 1000@1333 bez cudow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 aha no ja wiem ze amd jest best ale celek przydał by sie mojej matce do worda był by calkiem wydajny w win2k Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 AMD Rulezz: kumplowi 900 chodzila na 1200 i byla nawet zimna, wiec nie wiem w czym problem? ludzie na forum maja 1000@1333 bez cudow ja właśnie tak mam :) nie jest więc tak źle z tym procem, przy leprzej zasiłce i pamieciach byłoby i 1450Mhz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...