Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 hehe ja mam za to najlepszy polski zespol wszechczasow :DNajlepszym polskim zespołem wszechczasów jest ICH TROJE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 A ja mam zdjęcie wymiatacza kapeli PanterA, Diamonda Darrella :twisted: :D Jak będę miał to walne siebię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja tez siebie, chociaz juz troszke nieaktualne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ciekawe czy ktoś zgadnie co ja mam na emblemacie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ciekawe czy ktoś zgadnie co ja mam na emblemacie? :wink: czy to nie jest przypadkiem Mr. Oizo? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A ja mam Buttheada. Swoją drogą- ja też kiedyś nosiłem aparacik na zębach :) Mamy wspólny gust muzyczny :D Możliwe, że nie długo walnę siebie, ale na razie nie mam za bardzo na razie zdjęcia w dobrej jakości....a i wszystko się troszkę pozmieniało 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ciekawe czy ktoś zgadnie co ja mam na emblemacie? :wink: czy to nie jest przypadkiem Mr. Oizo? 8) Nie, to Flat Eric. Ale był w teledysku mr. Oizo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A ja mam szara polska rzeczywistosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 co ja mam... nie wiem cos stworzylem i mam ... w koncu k... cos mam !!! Bo powodzenia temu kto chce z maka wyslac emblemat, musialem z mojej pececiny wysylac Ma ktos moze emblemat anty makowy ? chetnie sobie podmienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 U mnie jest Pinki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A u mnie jest marzenie jesli chodzi o samochód Ford Mustang Gt500 Shelby '67 + NOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...