shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak sie Wam podoba moj nowy emblemacik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja tam bym se walnął Jima Morrisona, lepiej wygląda, a zawodnik z niego był 100 lepszy niż Kurt :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Na 100% z AMD, jak chcesz to Ci podesle na mail, swietny JPEG 8)Podeslij na maila, ja Ci podrzuce to, co ja mialem na mysli :). Dzieki! Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Nie znasz sie :PP Niravana byla i bedzie zajebista ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Nie znasz sie P Niravana byla i bedzie zajebista ! Nie mówię, że nie jest zajebista tylko, że wokalista wygląda lepiej u doors'ów :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no to jestes rozgrzeszony :D :D :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 reed XP ile ty masz latek (chyba sie możesz przyznać :lol: ) i ile ćwiczysz bo raczej z siedzenia sie tak nie wypakowałeś 8) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Rzeczywiście, musze przyznać że na moderatora sądząc po wyglądzie (jeżeli to napewno Ty jesteś na emblemie) to Ty sie idealnie nadajesz. Z posturą trzydrzwiowej szafy, no lepiej nie podskakiwać. mam nadzieje że sie nie obrazisz za to co napisałem :) No tak, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fcale sie nie obrazilem :evil: BTW, co ma postura (na pewno ja jestem na emblemie :) ) do funkcji moderatora ? 8O nie denerwuj sie, to był żart ps fajny tatuaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 reed XP ile ty masz latek (chyba sie możesz przyznać :lol: ) i ile ćwiczysz bo raczej z siedzenia sie tak nie wypakowałeś 8) ? heh................ ...........no coz................... uzbieralo sie juz prawie 34 ............ tych latek :? raczej malo cwicze, to co mam to pozostalosci po kajakarstwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Decnis_600 Nie denerwuje sie, jestem wyjatkowo spokojnym czlowiekiem :P BTW tattoo, to mam w planach jeszcze go powiekszyc troszke (i have a dream :roll: ) spavatch Z checia Ci go podesle ale podaj maila :o albo przeslij pierwszy , to Ci odesle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak sie Wam podoba moj nowy emblemacik ?? Przyjemny nie powiem :) masz to w wersji duzej to sobie koszulke zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak sie Wam podoba moj nowy emblemacik ?? Przyjemny nie powiem :) masz to w wersji duzej to sobie koszulke zrobie. i tu zes pieknie trafil, bo to jest emblemat z koszulki ;]] tzn. sprzedaja ja z takim ;]] chcesz to ci podam linka do strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak możesz to walnij linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Spoko, ze moge tylko, ze to niestety jest aukcja. Mam nadzieje, ze uda mi sie w trojmiescie gdzies wyczaic taka koszuleczke, bo fajna jest, moze na jarmarku sie uda :)) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&item=892441112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja bym sobie gdzieś zamówił t-shirta z leszkiem lecącym razem z kwasem,belką,balcerowiczem i innymi księżami z Pałacy Kultury i Nauki (czy jak to tam się zwie ) :) a jeszcze lepiej z Che Guevarrą :) (to był gość jakby żył w polsce to by tu ponaprawiał co niektórych :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Troche male to wiec na wyjdzie na koszulke ale w sumie po powiekszeniu widze ze sam moge sobie cos takiego zrobic :) Dzieki za pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 zrob skana jak bedziesz juz mial ta koszulke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Xon moze bede mial tego t-shirta bo qmpel siedzi teraz w stanach i poszuka jej dla mnie, ale to byl by wypas hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Xon moze bede mial tego t-shirta bo qmpel siedzi teraz w stanach i poszuka jej dla mnie, ale to byl by wypas hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 a ja jak widac sex woadów tez jest ciekawy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 ja mam Steva z Resident Evil: Code Veronica 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 A ja mam pewien obrazek z Fallout'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 No więc co do Tattoo, to muślę, że jest OK w wersji ostatecznej walnąłem sobie zupełnie innego indianina niż zamierzałem, ale też jest Git w końcu jak się dowiedziałem później podobno wybrałem sobie jedno z najlepszych studio w Warszawie vel ''YAKUZA'' a co do bólu to nawet /masochista ze mnie :)/ było przyjemnie :) tylko, że dziargali mnie ponad 4-godziny z przerwami na papierosa, no ale jakoś przeżyłem. Myśle, że Indianiec wyszedł zarąbiście jest super wycieniowany i tylko muszę przeczekać ten okres gojenia, no i później też mam zamiar jakoś o niego dbać, szkoda tylko, że nie mogłem opić swojej obrony magisterskiej /dzień wcześniej się broniłem i obroniłem na 5 :)/, ale jakoś z czasem se odbije. Co do TATTOO to zgłaszam się pod koniec wakacji i robimy Tatuażową Aferę na Forum :twisted: :twisted: :twisted: POZDRAWIAM :D :D :D Dunaj , qrcze i nie zapodales emblema z swoim tattoo :? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja też mam samego siebie. Niedługo będe miał cyfraka to uaktualnie emblemat bo ta fotka ma ponad rok i jest w fatalnej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 To co widać to mój pierwszy emblemat i nie zamierzam go zmieniać :D JEST DEBEściak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 hmm jakaś grafika 3d z jakiejś stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja narpierw miałem aparacik, potem stomatologa a tera mam logo mojej uczelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 hehe ja mam za to najlepszy polski zespol wszechczasow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja siebie :) Zdjęcie z sylwestra 2001/2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 SIEBIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...