hancock Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Pytalem w dziale 8RDA+ ale tego dzialu chyba juz nikt nie odwiedza JAKA jest róznica miedzy Epox 8RDA+rev1.1 , a rev2.0(pono jest jeczcze 2.1) bo mam okazje zmienic i nie wiem czy sie oplaca (wiecie Bipper od temperatury CPU mi nie dziala i wylaczanie kompa po przekroczeniu odpowiedniej temperatury - wszystkim to chyba nie dziala) no i moge reklamowac !! jak myslicie wymienili by mi na rev2.0 lub 2.1 ?? prosze o odpowiedz !! aha - jeszcze jedno - gdie kupić taką gume jaka jest pod NB na orginalnym Radiatorze - tak na wszelki wypadek jak by musial reklamowac ? Z góry thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Obecnie posiadam rev. 2.0 i faktem jest za zaden ze mnie hardcore, ale wlasnie testuje spokojne 10x200 synchro z Kingmax-ami PC2700 ( 7-3-3-2.5) i spokoj. Podobno sa problemy z napieciem, ale u mnie narazie spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Kurcze nikt mi nie powie - czy opłaca sie zamieniac rev1.1 na rev2.0 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 weź no przestań płakać i pomyśl logicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 IMO wymieniaj. Masz oficjalnie FSB 200. Do tego regulacja VDD radiator na SB :) no i wogole :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a poszukac nie łaska ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...