Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 No wlasnie. Jeden procesor zero rozgalezien. 600l/h wystarczy? Blok taki standartowy od Mate'a srednica wewn przewodow to bedzie chyba 12mm. Nie ukrywam, ze zalezy mi na jak najtanszej. Wydajnosc jak bedzie za mala to w przyszlosci zmienie, ale tak, zeby w ogole wystartowac? Czy moze jeszcze slabsza moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja mam pompke NOVA 800L/h i blok pusty w srodku takli z 4max i jakos to dziala i kosztowala okolo 60zł czyli ujdzie a wc dziala ok z chlodnica uciaga spokojnie peltka 74W i ma wyjsci na 12 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Nie bede mial peltiera..na 100%. Narazie zestaw bedzie chodzil nawet bez chlodnicy (tzn bedzie powiedzmy 30l zbiornik - na godzine testow starczy :) Bo najblizszy auto szrot mam starsznie daleko, gdzie nawet nie ma miejskiej komunikacji chyba, a nie mam prawka :( Bede musial nowa nagrzewnice kupic pewnie :( A nie wiem czy bede mial na to kase... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja mam 500l/h Aqua szut 42 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jak nie uzywalem Peltiera to mi wystarczal aqua szut 500 l/h. Wszystko bardziej zalezy od roznicy poziomow wody. Jak to wszystko bedzie w mniej wiecej jednym poziomie to Ci spokojnie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Właśnie różnica wysokości odgrywa największą rolę.. 600l/h powinno styknąć o ile tylko pompka będzie pracować bardziej w poziomie niż w pionie :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja tez uzywam Aqua SZut 600l/h zatapialna cena to jedyne 36zl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Dzieki za rady... moze dzis sie wbiore do zoologa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 800 litroow styknie, ja niedloogo jade na szrota po chlodnice, jak kcesz, to sie mozemy razem przejechac i wtedy cos fajnego wybierzemy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja tez uzywam Aqua SZut 600l/h zatapialna cena to jedyne 36zl!Nie wiem czy wiesz ale w hurtowni to on kosztuje 24 PLN i zero vatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 bruce - powiedz tylko kiedy i gdzie sie stykamy.. ja jestem jak najbardziej zainteresowany... bo chlodniczki nie mam jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 tomasir - a gdzie i w jakiej hurtowni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 napish do mnie na gg kolo 17, bo ja zara kompa wylaczam i na spinning ide :) (rowerki w fitness clubie :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 1600 l/h, a jak chce to 3200 l/h :D :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...