borsuq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 sorki ale pewnie to już było nie raz ale jakoś nie mogę znaleź. mam 9600tx - wiem że to tez R300 - 8potoków itd...ale pamięci 3,6 , słabsze chłodzenie itd - nie wiem jaka jest możliwoścć podrasowania tej karty - potrafię tylko operować MHZ a jeśli chodzi o szczegóły (timingi, V-mod itd) to jestem totalnie zielony - może ktoś doradzi jak i na ile sie opłąca grzebać w tym sprzęcie - ale proszę tak prostym językiem ;-) nie mam pojęcia jak się BIOS flasciach!e i czym i skąd to ściągnać - jeżeli ktoś potrafi tak kompleksowo krok po kroku byłbym happy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ja do tej pory nie znalazlem programu ktory potrafilby mi sflaszowac bios w tej karcie - wyskakuje komunikat 'flashrom is locked' - nie znammetody na odblokowanie. pozostaje wiec zabawa w radiatory i MHz.Napiec nie podnosilem bo nie widze sensu karta i tak jest wystarczajaco wydajna do gier a na rekordzie w 3DMarkunmi nie zalezy bo i tak sa karty znacznie mocniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 wiem, ze na 99% wszystko czego szukasz *flaszkowanie* znajdziesz w FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A o vmodzie możesz poczytać TU jeżeli znasz niemiecki (ja niestety nie znam, więc niewiele z tego rozumiem :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...