michalak Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wróciłem wczoraj z weekendu spędzonego na mazurach i wpadłem na pomysł założenia takiego topicu: W ten weekend złowiłem 2 szczupaki , coprawda małe (jeden 0.5kg drugi 0.7kg), jednego złowiłem na błystke a drugiego na woblera Abu Garcia "Terminator. Moja największa ryba to ten szczupak złowiony na początku lata(prosze nie zwracać uwagi na mój wygląd i patrzyć się na szczupaka :wink: ) Opiszcie swoje największe sukcesy wędkarskie (fajnie by było razem ze zdjęciami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Hehe troche dziwnie wyglądam na zdjęciu, było późno i przymknąłem oczy jak lampa błyskowa błysnęła ale za to szczupak był bardzo fotogeniczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Leszcz 1 kg LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja właśnie dzisiaj wyciągnołem z odry leszcza 0,7 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja właśnie dzisiaj wyciągnołem z odry leszcza 0,7 kgGratuluje, z "białych" ryb to największa moja to była wzdręga co miała ok 0,5kg(walczyła ostrzej niż niektóre szczupaki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Na rozpoczecie sezonu szczupaczek okolo 1 kg 54cm duzy nie byl ale zlowiony w rzece wiec kawal silnej ryby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja kiedyś złowiłem leszcza (moja jedyna złowiona ryba). Ni mam bladego ile ważyła, ale była spora - tak długość przedramienia. Szczęście początkujących ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dorszyk 4kg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja nie mam tego zdjecia ale jest ono u znajomego jak wylowilismy pod czas oczysczania jego stawu chodowlanego 8 karpi po ok 15 kg jeden i sporo wielkich szczupakow , nie mialy one za dlugiego zycia bo po oczyszczeniu stawu nie wrucily one juz do domu tylko na patelnie ze wzgledu na to ze robily straszny poploch w stawie. Wiem ze to nie sa jakies sukcesy. Moj prawdziwy sukces to Lin 2,5kg nie na stawie chodowlanym! Mozecie napisac jakiego sprzetu uzywacie?? JA sam mam kilka wedzisk miedzy innymi spining2,7jackson(tak to sie pisze) 3,5m przelotkowa i bat 9M. dwie wedki wyposazone sa w kolowrotki dragona na ilu lozyskach nie pamietam. I do tego calego jeszcze inne glupoty jak np siedzisko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ja mam wiele wędem. Teraz używam wędkę spinningową Dragona Salmo Edition do spinningu a kołowrotek Shimano 3000. Jeszcze mamy z ojcem 2 Byrony do spinningu i kilka wędek do spławika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 0,5 kg zielska z wielkim badylem :D (wtedy wntkarstwo mi sie znudzilo :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pablo163 gratuluje lina, moj sukces to tez lin troche mniejszy 2,2 kg wyciagniety miesiac temu z postomi (okolice kostrzyna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 tak jesli chodzi o scislosc... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32854 osobiscie zakladlem ale tamten rekord nie ważny... tera to jest tez szczupak, ale 4,1 kg.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 tak jesli chodzi o scislosc... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32854 osobiscie zakladlem ale tamten rekord nie ważny... tera to jest tez szczupak, ale 4,1 kg.... A na co go złowiłeś? spinning czy na żywca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 spinnig, wyjątkowo duzy woblerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ja kiedys rybe zlapalem, 2,7 kg :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ja mozę nie wadkami nie rybę tylko ryby :D .Przez dwa tygodnie razem z ekipa złowiłiśmy sieciami 40 ton ryby - zawód technik/rybak - praktyka zawodowa.Ręce w doope wchodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 reed jesteś boski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dzisiaj zapodałem szczupaczka z Odry 44cm/0,6 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dzisiaj zapodałem szczupaczka z Odry 44cm/0,6 kg wow z odry :) zalezy na jakim odcinku bo u mnei w szczecinie to plywaja stylem grzbietowym i maja po 3 oczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Odra to syf ale coś tam żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 szczupak troche ponad 1,5kilo. wszystkim ktoze chca lowic ryby proponuje wyjazd do Szwecji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...