Skocz do zawartości
michalak

Wasze wędkarskie sukcesy

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłem wczoraj z weekendu spędzonego na mazurach i wpadłem na pomysł założenia takiego topicu:

W ten weekend złowiłem 2 szczupaki , coprawda małe (jeden 0.5kg drugi 0.7kg), jednego złowiłem na błystke a drugiego na woblera Abu Garcia "Terminator.

Moja największa ryba to ten szczupak złowiony na początku lata(prosze nie zwracać uwagi na mój wygląd i patrzyć się na szczupaka :wink: )

Dołączona grafika

Opiszcie swoje największe sukcesy wędkarskie (fajnie by było razem ze zdjęciami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam tego zdjecia ale jest ono u znajomego jak wylowilismy pod czas oczysczania jego stawu chodowlanego 8 karpi po ok 15 kg jeden i sporo wielkich szczupakow , nie mialy one za dlugiego zycia bo po oczyszczeniu stawu nie wrucily one juz do domu tylko na patelnie ze wzgledu na to ze robily straszny poploch w stawie. Wiem ze to nie sa jakies sukcesy. Moj prawdziwy sukces to Lin 2,5kg nie na stawie chodowlanym! Mozecie napisac jakiego sprzetu uzywacie?? JA sam mam kilka wedzisk miedzy innymi spining2,7jackson(tak to sie pisze) 3,5m przelotkowa i bat 9M. dwie wedki wyposazone sa w kolowrotki dragona na ilu lozyskach nie pamietam. I do tego calego jeszcze inne glupoty jak np siedzisko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi