CeglA Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wlasnie skladam kompa PIV 2.8 ghz fsb 800 z plyta asus p4c800. Po wlaczeniu kompa(jeszcze bez grafy itd) wszystko sie zalacza ale tylko na sekunde,slychac pikniecie i od razu wszystko gasnie(komp sie sam wylacza sek po wlaczeniu). Czego to moze byc wina? Poprzednio mialem AMD i zostal po nim zasilacz(Q-TEC 400W) moze on powoduje problem? PROSZE O POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 No to wloz grafe i zobacz czy pojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 nie idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Uruchamiać kompa bez grafy hmm LOL :?: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undertaker Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A zadnej grafy nie wkładałeś ? u mnei bylo tak , ze do mojego asusa postanowiem wlozyc grafe AGPx4 bez dodatkowego bolca , bez ktorego na karte idzie inne napięcie zasilające i efekt byl idetyczny jak u ciebie.. pare piknięć i komp sie wylączał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Sprobuj z innym zasilaczem, bo Q-Tec to echh szkoda gadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Z grafa jest identyczny efekt,innego zasilacza nie mam....mozesz ktos jeszcze poradzic,moge kupic nowy,ale.... karta to radeon 97000pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ok. do czasu gdy bedziesz mogl sprawdzic na innej zasilce, pokombinuj jeszcze z pamieciami. Poprzekladaj w inne sloty itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 z pamieciami probowalem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Miałem to samo jak składałem kumplowi kompa. Przyczyną był źle założony radiator. Bios defaultowo miał wyłączenie po przekroczeniu określonej temperatury...nie wiem czemu ale gdy założyłem cooler poprawnie komp wstawał bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A robiłeś CLEAR CMOS ? Miałem podobny problem i pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...