ernieball Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 chcialem zapytac 3miejsciakow czy nie orientuja sie w mozliwosciach znaleziania pracy na weekendy (piatek, sobota, niedziela) w Gdansku ew. Sopot, Gdynia ;) myslalem o jakims barmanie no i troche mniej racjonalnie oczywiscie o pracy przykompie ;) moze ktos mnie uswiadomi albo podpowie czy i jakie sa mozliwosci w tamtym regionie ps. zawsze mowiono ze to na mazurach najwiesze bezrobocie itp.... czyli tam gdzie mieszkam ale na wakacje bez wiekszego problemu sie zatrudnilem ;) w firmie reklamowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Też jestem iekawy. Prosimy o info :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Praca najemna. Work - serwice (www.workservice.pl). MAją swoje biura w wszystkich dużych miastach Można się nająć do roboty np. w markecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ponieważ na dniach ruszam do 3miasta, przyłączan się do pytania. I jak to na rynku pracy, znów więcej szukających niż oferujących..ech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Praca najemna. Work - serwice (www.workservice.pl). MAją swoje biura w wszystkich dużych miastach Można się nająć do roboty np. w markecie :/ za 3zl za godzine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ja dotychcasza myłem okna za 2,5 za godzine i co?? Lepszy to niż nic :/ Poza tym za rozstawianie to o ile mi wiadomo płacą 4 - 5 za h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ja powiem tak - dobrą pracę jest dostać bardzo ciężko . Kiedyś rozglądałem się za pracą związaną z informatyką (najróżniejsze rzeczy). Wysłałem ok. 50 CV. Dostałem odpowiedź... od 5-6 firm, z czego byłem na 2 rozmowach... Żona też szuka pracy i [gluteus maximus] - doświadczenie ma paroletnie, angielski bardzo dobry i nic... Dzisiaj znów poszła na rozmowę - ciekawe czy coś z tego będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 chcialem zapytac 3miejsciakow czy nie orientuja sie w mozliwosciach znaleziania pracy na weekendy (piatek, sobota, niedziela) w Gdansku ew. Sopot, Gdynia ;) myslalem o jakims barmaniepopytaj w Infinium - pub studencki w budynku DS-6-ul.Wyspiańskiego..ale trzeba angielski znac (to chyba nie problem)... oni czasem szukaja pracownikow i wcale tak malo nie placa... powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 chcialem zapytac 3miejsciakow czy nie orientuja sie w mozliwosciach znaleziania pracy na weekendy (piatek, sobota, niedziela) w Gdansku ew. Sopot, Gdynia ;) myslalem o jakims barmaniepopytaj w Infinium - pub studencki w budynku DS-6-ul.Wyspiańskiego..ale trzeba angielski znac (to chyba nie problem)... oni czasem szukaja pracownikow i wcale tak malo nie placa... powodzenia jasne ze popytam ........... angielski no problem. pierwsze co zrobie to obskocze wszstkie klubiki :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...