tanaka Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 na stronie www.gainward.pl sa takie okulary w cenie 150 zl ? ma ktos cosik takiego i jaki jest obraz na tym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 niewiecie nic o tym jak sie gra przez takie cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 grałem na czyms takim i efekt głebi był bardzo fajny, ale od tych okularów strasznie mecza sie oczy :( i po około 30 minutach moje gały powiedziały dość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ale jakie wrazenie opłaca sie je kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 wrazenie jest zarabiste, ale nie wszyskie gry wykozystuja okulary i strasznie mecza sie od nich oczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 wrazenie jest zarabiste, ale nie wszyskie gry wykozystuja okulary i strasznie mecza sie od nich oczy.Podobno oczy się męczą przy tych okularach jak ma się za niskie odświeżanie - po jest ono podzielone przez 2.... Jeżeli masz 100Hz na monitorze to twoje oczy w okularach odbierają tak jakby było 50 więc najlepiej grać w 800x600 i ustawić max.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Moim zdaniem te okulary to jeden wielki stolc :D choć mogę się mylić :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jest sens - ale jeśli możesz ustawić odświeżanie na min. 140Hz..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...