Skocz do zawartości
opolin

Telefony w Sieci Era....

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że ostatnio ten teamt jest bardzo popularny na forum...otóż kończy mi sie umowa w sobotę czyli 27 października i mam zamiar wymienić telefon i niewiem który wybrać??? abonament z vatem nie moze przekraczać 45 zł. Telefon ma mieć kolorowy wyświetlacz,mmsy,aparat cyfrowy,takie bajerki....:):)Który telefon mi doradzicie napiszcie swoje propozycje telefonów i uzasadnienie do swojej wypowiedzi..

Prosze Moderatorów o nie zamykanie tematu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie skonczyla umowa ze 2 tygodnie temu, mialem do wyboru w cenie do 60zl chyba 4 telefony, wybralem Siemens S55. Ma koloryw wyswietlacz i MMS. Aparatu nie ma bo wychodze z zalozenia ze jak telefon to telefon a nie All in one.. Chociaz mialem do wyboru jakiegos Sagem'a z aparatem, ale byl ochydny.

Z tego Siemens'a jestem jak narazie bardzo zadowolony, bateria trzyma mi ponad tydzien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co jest www.telefonia.wp.pl i jeszcze naprzyklad www.esato.com/phones/ chyba po to zeby sobie oblukac telefony i wybrac odpowiedni dla siebie (wyglad, fukcje) przeciez kazdy ma jakis upatrzony gust, firme, ktorej sie trzyma, bo np ma latwosc oblugi menu, a na forum beda zwolenici np: noki lub siemensa i tylko te telefony beda Ci polecac, bo inne to blee :lol: , wiec z takimi pytaniami "jaki telefon wybrac" zadawany na forum to jest nonsens :!: ... a co do tego ze sprzedawca powinine Ci doradzic jaki telefon masz wybrac bo powiesz mu ("ma mieć kolorowy wyświetlacz,mmsy,aparat cyfrowy,takie bajerki") to ja bym tych "jego" rad nie bral do siebie ;) bo najczescjej doradzaja jakies badziebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idz do salonu ery, powiedz pani to co napisales w pierwszym poscie i daj sie jej wykazac. to powinno zalatwic sprawe.

a Ty chyba niedawno tez takiego posta zakladales ??o ile sie nie myle ?? i jaki masz telefon ??

hhehe oki tak zrobie, ale dobrze mialem na mysli 27 pazdziernika ale zle napisalem, Przepraszam za blad..... jeszcze raz przepraszam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idz do salonu ery, powiedz pani to co napisales w pierwszym poscie i daj sie jej wykazac. to powinno zalatwic sprawe.

a Ty chyba niedawno tez takiego posta zakladales ??o ile sie nie myle ?? i jaki masz telefon ??

hhehe oki tak zrobie, ale dobrze mialem na mysli 27 pazdziernika ale zle napisalem, Przepraszam za blad..... jeszcze raz przepraszam...

ja takiego tematu nie zakladalem, a z wyborem telefonu nigdy nie mialem problemu. mam sony ericssona i jestem z tego dumny :wink: (patrz stopka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi