wek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 witam jakie glosniki 5.1 do komputera polecicie? moge na to przeznaczyc max 500zl !!! pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 po pierwsze : czy rzeczywiście potrzebujesz łośników 5.1 ? 4.1 mają 1 głośnik mniej ale ten akurat odzywa się tylko troszkę i to tylko na DVD. creative robi głośniki 4.1 i 5.1 i zawsze 4.1 mają lepszego subwooferka, chociaż ostatnio wyszedł zestaw 5.1 z subem identycznym jak w 4.1 ale czy wartp dopłacać 100zł za 1 malutki głośniczek, którego aktywność jest zerowa ? cena zestawu nie-digital (bez przetworników cyfrowo-analogowych) to ok 130 zł w PTR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undertaker Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 W tym przedziale cenowym to proponowałbym Creative Inspire 5300 , grają naprawde świetnie. Nie jestem jakims audiofilem , lecz ten zestawik mnie uwiódł. W cenie do 500zl mozna tez nabyc (allegro) zestawik 6,1 (6700) creative'a. Nie wiem jak on gra , ale mysle ze spox a i cena ponizej 500zł wydaje mi sie atrakcyjna. Pozdraiwam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ja nie widzę sensu dla 5.1, nie mówiąć o 6.1 ale co kto lubi. 100 zł za pierdziawkę by creative to dla mnie za dużo. jeszcze trzeba pomyśleć o miejscu na głośniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Logitech Z-640 jesli chcesz glosniki komputerowe i za ta cene to ja bym to bral... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Kolejny temat z cyklu "zapytam raz jeszcze a moze mi odpowiedza". :evil: Czy to wreszcie do kogos dotrze ze przez zakladanie tego samego tematu jest taki burdel na forum ze glowa boli. To chyba nieuleczalne. Szkoda slow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Za 290 zł można kupić (na WGK) zestam ZAMBRA5,1 http://www.media-tech.pl/nowa/show_cat.php...bol&curr_page=1 Mam takie głośniki i naprawdę miło się rozczarowałem Nie wiem jak tamte głośniki ale te maja drewniana kolumne basowa i centralny głośnik, reszta plastik....polecam ja mam znajomego kuriera co odbiera paczki od tej firmy i załatwił mi ten zestaw za 240zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 witam jakie glosniki 5.1 do komputera polecicie? moge na to przeznaczyc max 500zl !!! pozdrawiam, madafaka, w morde, moze jeszcze jeden wątek o głośnikach, ile ty masz lat ? 5 ? właśnie przez takich jak ty nasze forum jest zasmiecone tak beznadziejnymi wątkami, ostrzeżenie numer 1, jeszcze raz i owoc jak nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 temat : zamknąć gościa : wywalić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 aż tak nie narozrabiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...