Skocz do zawartości
wek

to moze inaczej - jakie glosniki 5.1 do komputera

Rekomendowane odpowiedzi

po pierwsze : czy rzeczywiście potrzebujesz łośników 5.1 ? 4.1 mają 1 głośnik mniej ale ten akurat odzywa się tylko troszkę i to tylko na DVD.

creative robi głośniki 4.1 i 5.1 i zawsze 4.1 mają lepszego subwooferka, chociaż ostatnio wyszedł zestaw 5.1 z subem identycznym jak w 4.1 ale czy wartp dopłacać 100zł za 1 malutki głośniczek, którego aktywność jest zerowa ?

cena zestawu nie-digital (bez przetworników cyfrowo-analogowych) to ok 130 zł w PTR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przedziale cenowym to proponowałbym Creative Inspire 5300 , grają naprawde świetnie. Nie jestem jakims audiofilem , lecz ten zestawik mnie uwiódł.

W cenie do 500zl mozna tez nabyc (allegro) zestawik 6,1 (6700) creative'a. Nie wiem jak on gra , ale mysle ze spox a i cena ponizej 500zł wydaje mi sie atrakcyjna.

Pozdraiwam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 290 zł można kupić (na WGK) zestam ZAMBRA5,1

http://www.media-tech.pl/nowa/show_cat.php...bol&curr_page=1

Mam takie głośniki i naprawdę miło się rozczarowałem

Nie wiem jak tamte głośniki ale te maja drewniana kolumne basowa i centralny głośnik, reszta plastik....polecam

ja mam znajomego kuriera co odbiera paczki od tej firmy

i załatwił mi ten zestaw za 240zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

jakie glosniki 5.1 do komputera polecicie?

moge na to przeznaczyc max 500zl !!!

pozdrawiam,

madafaka, w morde, moze jeszcze jeden wątek o głośnikach, ile ty masz lat ? 5 ? właśnie przez takich jak ty nasze forum jest zasmiecone tak beznadziejnymi wątkami,

ostrzeżenie numer 1, jeszcze raz i owoc jak nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...