ANalfabeta Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Podajcie mili ludzie linka do bazy z wynikami podkrecania CPU AMD. Chodzi mi o to żeby sprawdić jaks ie kręci moja seria THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 www.overclockers.com Kliknij na CPU database! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 TU jest link. dane sa w dziale "CPU database", a dalej to chyba znajdziesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 www.overclockers.com Kliknij na CPU database! jestem za wolny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Podziękował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 messs with the best die like the rest HIHIHIHIHIHIHIHI :wink: :cry: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...