ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45324 no tutaj gostek pisze ze ma kolo 1800-2000 org na non DF zasilce a u mnie w DF jest max 1650 oto roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Hmm..niby te 50zl na DF to nie duzo lae zawsze cos... Buda: 550zl (z wysylka) WC: blok - 160-170 pompa - 100 nagrzewnica - 100 jakis zbiornik wyrownawczy - ok.50 przewody & stuff - jakies 50 Wiec na bude z WC musze uzbierac ok.1000zl a narazie mam 300 :/ No i nie licze wogole nowego sprzetu ktory mam zamiar kupic (chyba ze uda mi sie odbic ;) z domciu mojego kompa i przerzucic go bezpiecznie do mieszkanka w Wawie). Wiec rozowo nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 WC mozesz dokupic potem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 I tak planuje, bo nie mam narazie calej sumy. Pewnie bede kupowal na raty i zloze to w ciagu jednego semestru. Jak zostawie sobie starego kompa to bedzie spox (ten z podpisu). Pozniej wymienie tylko procka/plyte i bedzie git :D Najwazniejsza jest buda ;) Tak sie napalilem na tego Chiefteca ze sprzedaje sprzet jaki mam (wiatraki, grafiki & stuff) zeby tylko kasa byla :lol: Mam juz jakies 320zl wiec zle nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...