r6 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 witam wszystkich. mam pytanie czy ktos z was podkrecal juz ta karte. jesli tak to prosilbym o instrukcje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 SZUKAJ napewno bylo ;S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r6 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 no wlasnie w tym problem, ze szukalem i o podkrecaniu 9600 pro niczego konkretnego nie znalazlem. chodzi mi o podkrecenie na standardowym chlodzeniu, bo nie chce sie zaglebiac w swiat dodatkowych radiatorow, past, etc, gdyz po prostu nie chce czegos sknocic:) jesli ktos moglby mi skrobnac pare slow, bylbym bardzo wdzieczny, jesli nie ,to bede na standardowych ustawieniach jechal:) dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Dziwnie mało testów podkręcania Radeonów 9600 A przecież sam układ graficzny ten sam co w wersji PRO ! ! Z nominalnych 325MHz chodzi spoko na 400-450 MHz tylko potrzeba mu poprawić chłodzenie, gorzej z pamiątakim trudno trafićna model gdzie pamięci chodzą wyżej niż 440 MHz W modelu Pro odpowiednio Core chodzi średnio na 480-520 pamiątki w lepszych modelach śmigaja nawet na 730 MHz ale zazwyczaj na 680 MHz ,różnica w cenie międzu modelem 9600 a 9600 Pro średnio 200-250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...