tomekaa Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 czy są gdzieś dostępne rury z plexi o srednicy 6-12 cm, w jakiś skklepach albo w necie. Acha ile kosztuje taka rurka jeżli potzrebuje 0,5 mb?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 hmmmm.nie wiem czy cos takiego jest,ale sa zwykle gumki gumowe takie jak do akwarium:) jesli chodzi Ci o takie to w akwarystycznym i za grosze.a jesli sa rzecyzwisice takie z plexi,to niech mnie ktos poprawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 są do kupienia. znalazłem kiedyś na necie sklep sprzedający rury z plexi był też cennik, więc poszukaj. skoro mi się udało to ty też znajdziesz Niestety własnie robię remoncik w mieszkanku i nie mam czasu szukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 a niech tam, 3 sekundy szukania w wyszukiwarce "rury z plexi". czy wy naprawdę nie potraficie korzystać z internetu czy tylko lenistwo na potegę http://www.folplex.com.pl/cenniki.html to tylko pierwszy lepszy sklep, na pewno znajdziesz więcej trzeba tylko chciec OT Swoją drogą fajnie to wygląda jak u MATE`a pojemnik rezerwuar 0,5 zrobiony z rury o średnicy 8 cm i wysokości 18cm kosztuje 65zł. a koszt takiej rurki w przeliczeniu na ten pojemnik to ok 14-17zł no fakt dochodzi jeszcze kawałek pleksy na górę i dół i parę drobiazgów co podnosi nam koszty do jakichś 30zł :wink: .Fajnie na tym tle wygląda cena końcowa :wink: Chocież lepiej skasuje ten topik bo zaraz poleci na mnie fala oburzenia że śmiem krytykować produkty z www.mcs.pc.pl Dlatego Panowie, od razu odpowiadam. Ja niczego nie krytykuje. Gratulujea MATE'owi wspaniałego interesu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 mo to nie jest potzrebne do wc tylko do zrobienia chłodnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 a jak wygląda to coś do akwarium mogłbyc dać zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...