Skocz do zawartości
tomekaa

Rury z plexi??

Rekomendowane odpowiedzi

hmmmm.nie wiem czy cos takiego jest,ale sa zwykle gumki gumowe takie jak do akwarium:) jesli chodzi Ci o takie to w akwarystycznym i za grosze.a jesli sa rzecyzwisice takie z plexi,to niech mnie ktos poprawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są do kupienia. znalazłem kiedyś na necie sklep sprzedający rury z plexi był też cennik, więc poszukaj. skoro mi się udało to ty też znajdziesz

Niestety własnie robię remoncik w mieszkanku i nie mam czasu szukać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niech tam, 3 sekundy szukania w wyszukiwarce "rury z plexi". czy wy naprawdę nie potraficie korzystać z internetu czy tylko lenistwo na potegę

http://www.folplex.com.pl/cenniki.html

to tylko pierwszy lepszy sklep, na pewno znajdziesz więcej trzeba tylko chciec

OT Swoją drogą fajnie to wygląda jak u MATE`a pojemnik rezerwuar 0,5 zrobiony z rury o średnicy 8 cm i wysokości 18cm kosztuje 65zł. a koszt takiej rurki w przeliczeniu na ten pojemnik to ok 14-17zł no fakt dochodzi jeszcze kawałek pleksy na górę i dół i parę drobiazgów co podnosi nam koszty do jakichś 30zł :wink: .Fajnie na tym tle wygląda cena końcowa :wink:

Chocież lepiej skasuje ten topik bo zaraz poleci na mnie fala oburzenia że śmiem krytykować produkty z www.mcs.pc.pl

Dlatego Panowie, od razu odpowiadam. Ja niczego nie krytykuje. Gratulujea MATE'owi wspaniałego interesu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...