007 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ile to kolorow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 65k dokładnie nie pamiętam PS. pytasz żeby nas sprawdzić czy bo potrzebujesz takiej informacji a googlać to niełaska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 64, lub 65 tysiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 nie mo mam zamiar kupic komore Sony Ericson T610 i on ma 65tys kolorow i tak walsnie sie zastanawialem czy to niejest 16bit :) jednak dobrze myslalem wkoncu 65tys kolorw to lepiej niz oferuja modele "Nokia" tylko ~4900 kolorow 16bit na komorce to bajer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 WLasnie bajer, po co ci tyle kolorow na takim malym wyswietlaczu ??? Bzdura jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pewnie 2 do potegi 16 :D czyli 65536 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 czyli 64kilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 WLasnie bajer, po co ci tyle kolorow na takim malym wyswietlaczu ??? Bzdura jak dla mnie :) po co ci w ogole wiecej niz 2 kolory. bzdura jak dla mnie. :lol: dla pana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) Jakiego masz phona? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) super :D powodzenia widze ze nielubicie nowej technologi ze tak to nazwe :P 1 kolor sux 65tys kolorow rox ale spoko kumam was P.S Grinch widziales ten telefon ?? No bo ja raczej bym niepowiedzial ze to maly wyswietlacz w porownaniu do 6610 czy jakiejs innej Noki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) super :D powodzenia widze ze nielubicie nowej technologi ze tak to nazwe :P 1 kolor sux 65tys kolorow rox ale spoko kumam was P.S Grinch widziales ten telefon ?? No bo ja raczej bym niepowiedzial ze to maly wyswietlacz w porownaniu do 6610 czy jakiejs innej Noki t610 ma wyswietlacz 128x160. ogolnie wypasiony telefon. ma tylko jedna wade, fotki robi w niskiej rozdzielczosci (maks. 352 x 288) z ciekawostek dodam ze to telefon dwuprocesorowy. chyba malo kto o tym wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) Jakiego masz phona? :). Jakis Sony albo Ericsson t65 pewnie... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 http://www.clubsonyericsson.com/en/products_t610.htm ech, gdybym tylko mial luzny 1000 zl .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 http://www.swidnica.mm.pl/~api/images/glas...rgen/210903.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Tu chyba nie chodzi o wyswietlanie 65tys kolorow tylko z palety 65tys kolorow!! tak mi sie wydaje :D a prawie jestem przekonany :D ze tak wlasnie jest :D dokladnie nie wiem ile jest w stanie wyswietlic kolorkow na raz :D ale na pewno nie 65tys ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 WLasnie bajer, po co ci tyle kolorow na takim malym wyswietlaczu ??? Bzdura jak dla mnie :) po co ci w ogole wiecej niz 2 kolory. bzdura jak dla mnie. :lol: dla pana. Dlaczego lol, jedne sie podnieca 65tys kolorow drugi nie. Dla mnie telefon jest do rozmawiania a nie szpanowania 65tys kolorow na ekranie tak malym ze gowno widac. Chyba ze ktos lubi sobie mms'y ogladac albo menu w 65tys kolorow. :lol: :lol: Co do tych 2 kolorow, mialem 2 kolory i jakos nie bylo problemow z uztykowaniem telefonu LOL'uu 007: Widzialem ten telefon, widzialem tez inne. OK roznica jest widoczna, ALE PO CO TO ??? OK rozumiem za 2-3 lata keidy bedziemy ogladac filmy na komorce ale teraz.... IMHO bezsensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Tu chyba nie chodzi o wyswietlanie 65tys kolorow tylko z palety 65tys kolorow!! tak mi sie wydaje :D a prawie jestem przekonany :D ze tak wlasnie jest :D dokladnie nie wiem ile jest w stanie wyswietlic kolorkow na raz :D ale na pewno nie 65tys ;P 20480 naraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Yhym, ekranik jak paczka zapałek i filmy :> Jeszcze głupsze niż przeglądarki WAP, dzięki którym Internet przypomina wielkiego SMSa i jest tylko kilka godnych uwagi stron, które mają wersje WAP, ale za to komórka z tym bajerem kosztuje ochnaście razy więcej niż bez. A poza tym imaginuje sobie ktoś przeglądanie chociażby tego forum przez WAP? "O, cicho, nie trącaj mnie, coś się pojawia. 'S..z..u..k..a..j....b..y..ł..o'." Dostałem od kogoś telefon zwany z cudzoziemska Motorola 205 (chyba). Jak się okaże, że ma coś więcej oprócz telefonu właściwego, zegarka, SMSów i wibratora (yeah), to go młotkiem rozbiję :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Dostałem od kogoś telefon zwany z cudzoziemska Motorola 205 (chyba). Jak się okaże, że ma coś więcej oprócz telefonu właściwego, zegarka, SMSów i wibratora (yeah), to go młotkiem rozbiję :> Nie rozbijaj!! Oddaj mi, ja go sprzedam, kupię Ci wersję tylko z tym co chcesz, a różnicę sobie zostawię :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Yhym, ekranik jak paczka zapałek i filmy :> Jeszcze głupsze niż przeglądarki WAP, dzięki którym Internet przypomina wielkiego SMSa i jest tylko kilka godnych uwagi stron, które mają wersje WAP, ale za to komórka z tym bajerem kosztuje ochnaście razy więcej niż bez. A poza tym imaginuje sobie ktoś przeglądanie chociażby tego forum przez WAP? "O, cicho, nie trącaj mnie, coś się pojawia. 'S..z..u..k..a..j....b..y..ł..o'." Dostałem od kogoś telefon zwany z cudzoziemska Motorola 205 (chyba). Jak się okaże, że ma coś więcej oprócz telefonu właściwego, zegarka, SMSów i wibratora (yeah), to go młotkiem rozbiję :> Ja na swojego komunikatora skopiwalem divX (4 pokoje ) zajmowal 52 mega i wyglondalo to znosnie ale napisow nie widac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 polecam sagema x6 , mojej laski siora ma i zakochałem siew nim :D 65k kolorów, duzy wiswietlacz, zajebiste robi zdjecia i można nawed je obrabiać np.dodawać wąsy i inne bajery.POlecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 polecam sagema x6 , mojej laski siora ma i zakochałem siew nim :D 65k kolorów, duzy wiswietlacz, zaje...dwabiste robi zdjecia i można nawed je obrabiać np.dodawać wąsy i inne bajery.POlecam. Grunt, że zakochałeś się w komórce, a nie siostrze :P A tak poważnie to już przekombinowany jak dla mnie ten telefon, a do Sagemów nie mam zaufania, psuły mi się i znajomym na potęgę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 hmm...ja mam model x-5 i narazie chodzi 6 miechó bez problemu.Co wedłog Ciebie znaczy przekombinowany :?: Mnie siebardzo podoba i to co oferuje to normalnie wyczes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dlaczego lol, jedne sie podnieca 65tys kolorow drugi nie. Dla mnie telefon jest do rozmawiania a nie szpanowania 65tys kolorow na ekranie tak malym ze qpa widac. Chyba ze ktos lubi sobie mms'y ogladac albo menu w 65tys kolorow. :lol: :lol: Co do tych 2 kolorow, mialem 2 kolory i jakos nie bylo problemow z uztykowaniem telefonu LOL'uu -nikogo tutaj te kolorki nie podniecaja. to raz. -wielkosc ekranu - owszem ma znaczenie, ale wystarczy porownac lcd 4k i 65k tych samych rozmiarow zeby jednak dostrzec roznice. to dwa. -telefonu rowniez uzywam do .... (tutaj niespodzanka) rozmawiania ... (zaskoczony ??). do tego mam lcd ktory wyswietla tylko 256 kolorkow. i jakos mnie to nie boli. to trzy a po polsku: moj komentarz byl skierowany do twojego komentarza ktory jawnie dyskryminuje postep technologiczny. cos w stylu - po co nam tak male komorki - telefon wielkosci walizki tez dzwoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Poprostu ja uważam, że w telefonie nie jest mi potrzebne 65tyś kolorów... Wole np.: mp3 bardziej funkcjionalne, coś z czego będe mogł kozystać i to mi będzie potrzebne. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 W moim simensie sl45i można spokojnie ogladać filmy. Problemem jest tylko ten wyświetlacz (nic niewidać :)) Jakby wyposażyć go w 65 tys kolorów było by idealnie... (ma ktoś sl 55) Java sie rozwija i bedą powstawały ciągle nowe programy. A moim zdaniem podstawa to kabel albo inny sposób komunikacji z kompem. Można wtedy grzebać ile wlezie... I wszystko za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 dokaldnie :) ja mam 4 odcienie szarosci i dla mnie to jest swiat :) Jakiego masz phona? :). Jakis Sony albo Ericsson t65 pewnie... 8) 2 opcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Tu chyba nie chodzi o wyswietlanie 65tys kolorow tylko z palety 65tys kolorow!! tak mi sie wydaje :D a prawie jestem przekonany :D ze tak wlasnie jest :D dokladnie nie wiem ile jest w stanie wyswietlic kolorkow na raz :D ale na pewno nie 65tys ;P 20480 naraz :D Co do kolorow wystarczy pomnozyc ilosc pixeli w pionie i poziomie i bedzie wiadomo ile moze wyswietlic na raz!!! bo co jest oczywiste pixel nie moze przyjac paru kolorow na raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...