Skocz do zawartości
007

16bit

Rekomendowane odpowiedzi

nie mo mam zamiar kupic komore Sony Ericson T610 i on ma 65tys kolorow i tak walsnie sie zastanawialem czy to niejest 16bit :)

jednak dobrze myslalem wkoncu 65tys kolorw to lepiej niz oferuja modele "Nokia" tylko ~4900 kolorow

16bit na komorce to bajer :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokaldnie :)

ja mam 4 odcienie szarosci  i dla mnie to jest swiat :)

super :D powodzenia widze ze nielubicie nowej technologi ze tak to nazwe :P

1 kolor sux

65tys kolorow rox

ale spoko kumam was

P.S Grinch widziales ten telefon ??

No bo ja raczej bym niepowiedzial ze to maly wyswietlacz w porownaniu do 6610 czy jakiejs innej Noki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokaldnie :)

ja mam 4 odcienie szarosci  i dla mnie to jest swiat :)

super :D powodzenia widze ze nielubicie nowej technologi ze tak to nazwe :P

1 kolor sux

65tys kolorow rox

ale spoko kumam was

P.S Grinch widziales ten telefon ??

No bo ja raczej bym niepowiedzial ze to maly wyswietlacz w porownaniu do 6610 czy jakiejs innej Noki

t610 ma wyswietlacz 128x160. ogolnie wypasiony telefon. ma tylko jedna wade, fotki robi w niskiej rozdzielczosci (maks. 352 x 288)

z ciekawostek dodam ze to telefon dwuprocesorowy. chyba malo kto o tym wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chyba nie chodzi o wyswietlanie 65tys kolorow tylko z palety 65tys kolorow!! tak mi sie wydaje :D a prawie jestem przekonany :D ze tak wlasnie jest :D dokladnie nie wiem ile jest w stanie wyswietlic kolorkow na raz :D ale na pewno nie 65tys ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WLasnie bajer, po co ci tyle kolorow na takim malym wyswietlaczu ??? Bzdura jak dla mnie :)

po co ci w ogole wiecej niz 2 kolory. bzdura jak dla mnie.

:lol: dla pana.

Dlaczego lol, jedne sie podnieca 65tys kolorow drugi nie. Dla mnie telefon jest do rozmawiania a nie szpanowania 65tys kolorow na ekranie tak malym ze gowno widac. Chyba ze ktos lubi sobie mms'y ogladac albo menu w 65tys kolorow. :lol: :lol:

Co do tych 2 kolorow, mialem 2 kolory i jakos nie bylo problemow z uztykowaniem telefonu LOL'uu

007: Widzialem ten telefon, widzialem tez inne. OK roznica jest widoczna, ALE PO CO TO ??? OK rozumiem za 2-3 lata keidy bedziemy ogladac filmy na komorce ale teraz.... IMHO bezsensu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chyba nie chodzi o wyswietlanie 65tys kolorow tylko z palety 65tys kolorow!! tak mi sie wydaje :D a prawie jestem przekonany :D ze tak wlasnie jest :D dokladnie nie wiem ile jest w stanie wyswietlic kolorkow na raz :D ale na pewno nie 65tys ;P

20480 naraz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yhym, ekranik jak paczka zapałek i filmy :>

Jeszcze głupsze niż przeglądarki WAP, dzięki którym Internet przypomina wielkiego SMSa i jest tylko kilka godnych uwagi stron, które mają wersje WAP, ale za to komórka z tym bajerem kosztuje ochnaście razy więcej niż bez. A poza tym imaginuje sobie ktoś przeglądanie chociażby tego forum przez WAP? "O, cicho, nie trącaj mnie, coś się pojawia. 'S..z..u..k..a..j....b..y..ł..o'."

Dostałem od kogoś telefon zwany z cudzoziemska Motorola 205 (chyba). Jak się okaże, że ma coś więcej oprócz telefonu właściwego, zegarka, SMSów i wibratora (yeah), to go młotkiem rozbiję :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem od kogoś telefon zwany z cudzoziemska Motorola 205 (chyba). Jak się okaże, że ma coś więcej oprócz telefonu właściwego, zegarka, SMSów i wibratora (yeah), to go młotkiem rozbiję :>

Nie rozbijaj!! Oddaj mi, ja go sprzedam, kupię Ci wersję tylko z tym co chcesz, a różnicę sobie zostawię :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yhym, ekranik jak paczka zapałek i filmy :>

Jeszcze głupsze niż przeglądarki WAP, dzięki którym Internet przypomina wielkiego SMSa i jest tylko kilka godnych uwagi stron, które mają wersje WAP, ale za to komórka z tym bajerem kosztuje ochnaście razy więcej niż bez. A poza tym imaginuje sobie ktoś przeglądanie chociażby tego forum przez WAP? "O, cicho, nie trącaj mnie, coś się pojawia. 'S..z..u..k..a..j....b..y..ł..o'."

Ja na swojego komunikatora skopiwalem divX (4 pokoje ) zajmowal 52 mega i wyglondalo to znosnie ale napisow nie widac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam sagema x6 , mojej laski siora ma i zakochałem siew nim :D 65k kolorów, duzy wiswietlacz, zaje...dwabiste robi zdjecia i można nawed je obrabiać np.dodawać wąsy i inne bajery.POlecam.

Grunt, że zakochałeś się w komórce, a nie siostrze :P

A tak poważnie to już przekombinowany jak dla mnie ten telefon, a do Sagemów nie mam zaufania, psuły mi się i znajomym na potęgę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego lol, jedne sie podnieca 65tys kolorow drugi nie. Dla mnie telefon jest do rozmawiania a nie szpanowania 65tys kolorow na ekranie tak malym ze qpa widac. Chyba ze ktos lubi sobie mms'y ogladac albo menu w 65tys kolorow.  :lol:  :lol: 

Co do tych 2 kolorow, mialem 2 kolory i jakos nie bylo problemow z uztykowaniem telefonu LOL'uu

-nikogo tutaj te kolorki nie podniecaja. to raz.

-wielkosc ekranu - owszem ma znaczenie, ale wystarczy porownac lcd 4k i 65k tych samych rozmiarow zeby jednak dostrzec roznice. to dwa.

-telefonu rowniez uzywam do .... (tutaj niespodzanka) rozmawiania ... (zaskoczony ??). do tego mam lcd ktory wyswietla tylko 256 kolorkow. i jakos mnie to nie boli. to trzy

a po polsku: moj komentarz byl skierowany do twojego komentarza ktory jawnie dyskryminuje postep technologiczny. cos w stylu - po co nam tak male komorki - telefon wielkosci walizki tez dzwoni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim simensie sl45i można spokojnie ogladać filmy. Problemem jest tylko ten wyświetlacz (nic niewidać :)) Jakby wyposażyć go w 65 tys kolorów było by idealnie... (ma ktoś sl 55) Java sie rozwija i bedą powstawały ciągle nowe programy. A moim zdaniem podstawa to kabel albo inny sposób komunikacji z kompem. Można wtedy grzebać ile wlezie... I wszystko za darmo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20480 naraz :D

Co do kolorow wystarczy pomnozyc ilosc pixeli w pionie i poziomie i bedzie wiadomo ile moze wyswietlic na raz!!! bo co jest oczywiste pixel nie moze przyjac paru kolorow na raz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi