Crazy_Ivan Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Czyli danych było ~100Gb a nie 120Gb :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 No niby tak ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ostatnio na forum modne sa zasilacze wszyscy szukaja w nich problemow , proponuje go wymienic , bedzie dobrze moze dioda sie zaswieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 [...]a moge się założyć że 1/10 postów reed' są włąśnie tego typu(lub mające na celu dogryść userwoi zadającemu pytanie nie koniecznie ambitne) [...] Hmmm, sam jestem ciekawy, moze przegladniesz je i policzysz ?? :wink: Nie zawsze, a nawet rzadko chce dogryzc userowi, zdaza sie to fakt i IMHO jezeli juz to robie to nie bez powodu, ale to IMHO, widac nie wszyscy tak mysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 [...]a moge się założyć że 1/10 postów reed' są włąśnie tego typu(lub mające na celu dogryść userwoi zadającemu pytanie nie koniecznie ambitne) [...] Hmmm, sam jestem ciekawy, moze przegladniesz je i policzysz ?? :wink: Nie zawsze, a nawet rzadko chce dogryzc userowi, zdaza sie to fakt i IMHO jezeli juz to robie to nie bez powodu, ale to IMHO, widac nie wszyscy tak mysla. ok ok sorki z deka emocje mnie poniosły :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Mialem ok 40GB fimow, ok 30GB gier, ok 6 GB mp3, ok 20GB progrosow, i reszta byla winda i jej progrosy :) hehe czym wiekrzy dysk tym wiekrzy balagan :) ja mam dysk 40 gb :), progsow z 3 giga mp3 5 giga filmow tlyko kilka ale niedlugo wypale, troche gier :) w ktore i tak nie gram procz cs'a ale trzymam... 20 gb progsow hyhyh to juz cos :) jak ja przy 4 gb wiem ze spora czesc ejst niepotrzebna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja trzymalem te progrosy czesto jak mialem foramat c: aby pozniej tego nie sciagac od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...