Skocz do zawartości
virtuomaniak

Spalilem klawiature co dalej...

Rekomendowane odpowiedzi

[...]a moge się założyć że 1/10 postów reed' są włąśnie tego typu(lub mające na celu dogryść userwoi zadającemu pytanie nie koniecznie ambitne) [...]

Hmmm, sam jestem ciekawy, moze przegladniesz je i policzysz ?? :wink:

Nie zawsze, a nawet rzadko chce dogryzc userowi, zdaza sie to fakt i IMHO jezeli juz to robie to nie bez powodu, ale to IMHO, widac nie wszyscy tak mysla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]a moge się założyć że 1/10 postów reed' są włąśnie tego typu(lub mające na celu dogryść userwoi zadającemu pytanie nie koniecznie ambitne) [...]

Hmmm, sam jestem ciekawy, moze przegladniesz je i policzysz ?? :wink:

Nie zawsze, a nawet rzadko chce dogryzc userowi, zdaza sie to fakt i IMHO jezeli juz to robie to nie bez powodu, ale to IMHO, widac nie wszyscy tak mysla.

ok ok sorki z deka emocje mnie poniosły :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ok 40GB fimow, ok 30GB gier, ok 6 GB mp3, ok 20GB progrosow, i reszta byla winda i jej progrosy :)

hehe czym wiekrzy dysk tym wiekrzy balagan :)

ja mam dysk 40 gb :), progsow z 3 giga mp3 5 giga filmow tlyko kilka ale niedlugo wypale, troche gier :) w ktore i tak nie gram procz cs'a ale trzymam...

20 gb progsow hyhyh to juz cos :) jak ja przy 4 gb wiem ze spora czesc ejst niepotrzebna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi